Simona Halep a revenit în România cu trofeul de la Roland Garros 2018! Este primul titlu de Grand Slam cucerit de ea. Ea a sosit în Bucureşti cu o cursă de linie a companiei Tarom!


SImona halep a revenit în Rmânai după extraordinarul succes de la Roland Garros 2019. Ea a primit o cupă în miniatură şi a susinut şi un discurs la salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă.

"Acest trofeu este şi al României, aici m-am născut, aici m-am antrenat, aşa că dedic acest titlu şi României", a declarat ea.

Simona Halep revine în România, luni, din Franţa, unde a câştigat titlul la Roland Garros.

Ea va sosi cu o cursă Tarom, care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Loading...
Citeste tot despre: