Carla Suarez Navarro are cancer! Jucătoarea e una dintre prietenele Simonei Halep din WTA

Ultima actualizare:

    Carla Suarez NavarroFoto: Guliver/ GettyImages
Carla Suarez NavarroFoto: Guliver/ GettyImages

O veste îngrijorătoare vine din tenisul feminin. Fostă ocupantă a locului 6 în lume în 2015, spaniola Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic. Ea va face chimioterapie în următoarele 6 luni.

”Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni”, a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

În prezent pe locul 71 în lume, ea plănuia să se retragă la finalul actualului sezon. Ultima ei apariție a fost în luna februarie, la Doha. ”Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi”, a mai spus Carla Suarez Navarro, care are două titluri WTA în palmares, Doha 2016 și Oeiras 2014. De asemenea, a mai disputat 9 finale.

Ea este, totodată, una dintre cele mai bune prietene din circuit ale Simonei Halep. Cele două nu doar că s-au antrenat de multe ori în timpul turneelor, dar atunci când Carla a venit să joace la București, în 2017, Simona i-a dat mesaj să o întrebe dacă are nevoie de ceva pe perioada șederii în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net