Simona Halep, poate cea mai iubită sportivă din România, are, de la începutul lunii mai, o cafenea în Constanța, pe care a botezat-o discret „SH Café“. Cafeneaua a fost deschisă într-un colț în care au mai funcționat unități asemănătoare.


Devenită lider mondial la Beijing, românca noastră a avut în cafenea cei mai înfocați suporteri, care au urmărit meciurile pline de suspans chiar în locul care a devenit un fel de talisman norocos al sportivei.

Un investitor special! Fosta cafenea Spazzio din Constanţa a fost preluată de Simona Halep, numărul unu în ierarhia tenisului feminin. Singura modificare în designul și ambientul localului este denumirea SH Café, înscrisă pe frontispiciu și având ca logo o minge de tenis. Singura mențiune despre Simona este pe pagina de Facebook a cafenelei, unde meciurile campioanei sunt anunțate cu regularitate, invitând publicul să o susțină.

Zonă cu vad bun

cafenea.jpg

Cafenea, SH Cafe, Simona Halep, Constanta
Aşa arată cafeneaua îndrăgitei jucătoare de tenis
Foto: "Adevărul"

 

Localul se află în centrul orașului, pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Decebal, în diagonală cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea. Zona este extrem de circulată, fiindcă în apropiere se află instituții publice precum Direcția pentru Sport și Tineret, Direcția de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Casa de Pensii, Parchetul, Biblioteca Județeană Ioan N. Roman, Universitatea Maritimă, Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Colegiul Pedagogic, restaurante și fast-food-uri.

Prețuri rezonabile

 • simona halep
  Din cei 20 de milioane de dolari obținuți din tenis, Simona a investit și într-o cafenea
  Foto: Adevărul
 • simona halep
  Cafeneaua Simonei Halep, decorată într-un stil modern
  Foto: Adevărul
 • simona halep
  Numele cafenelei este compus din inițialele numelor tenismenei
  Foto: Adevărul
 • simona halep
  Cafeneaua oferă clienților un spațiu generos
  Foto: Adevărul
 • simona halep
  În afară de cafea, poate fi servit și micul dejun sau pizza și burgeri
  Foto: Adevărul
1/5

Cafeneaua îi aparține Simonei, dar de administrare se ocupa Nicu, fratele ei, care este căsătorit cu Luminița din octombrie 2014 și este tatăl unei fetițe din noiembrie 2016. La SH Café poți mânca burgeri, sandvișuri, torture şi prăjituri. Ofertele sunt destule: două cappuccino - la 12 lei, un meniu Colazione (croissant/toast, cafea/cappuccino și un fresh) - la 16 lei. Cu 17 lei ai un mic dejun cu un Panini (sandviș) cu șuncă și cașcaval, cu o cafea și la alegere apă plată/minerală sau Coca-Cola. O altă idee de mic dejun este omletă cu brânză și roșii, o apă minerală sau plată mică și un cappuccino/espresso/latte machiatto, la prețul de 19 lei. Tot la 19 lei este o salată Saporita cu o cafea sau apă. O pizza Quatro Staggioni cu o cafea, o Cola sau apă costă 25 lei.

Pentru 30 lei ai două pizza, iar la orice pizza și burger comandate la prețul din meniu, clientul primește o bere din partea casei. Cafeneaua are și o terasă acoperită, deschisă la începutul verii.  

Localul lui Hagi n-a avut succes

Simona Halep poate avea mai mult noroc decât Gheorghe Hagi, care a deținut la Constanța un bistro, H10, pe Bulevardul Tomis, în zona Capitol. Deschis cu mare pompă și cu invitați celebri din Generația de Aur a fotbalului românesc, localul a avut succes îndeosebi în serile cu competiții televizate. Schimbările dese de personal au dus însă la pierderea clientelei, astfel că sediul H10, din fostul cinematograf Tineretului, este acum de închiriat.

Click! spune

Simona Halep îşi permite să se lanseze în afaceri, având în vedere situaţia ei materială. În topul câştigurilor all-time din tenis, românca ocupă locul 20, cu 15.754.771 de dolari.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

 

 
 
Loading...