Ce familie frumoasă are Roger Federer! Copiii lui au cucerit inimile fanilor la Wimbledon

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O fi câștigat Roger Federer cel de-al optulea său titlu de la Wimbledon, dar copiii săi au fost cei care, cu adevărat, au captat atenția celor din jur! Elvețianul are două perechi de gemeni: două fetițe și doi băieței.

A fost o duminică după-masă plină de emoții pentru Roger Federer! Elvețianul s-a impus pentru a opta oară pe iarba de la Wimbledon, detronându-l pe Pete Sampras și stabilind un nou record în materie de Grand Slam-uri câștigate. La finalul meciului, plin de emoție, Federer a izbucnit în lacrimi. Însă elvețianul nu a fost singur.

simeon stalpnicul png

Myal Rose, Charlene Riva (ambele 7 ani), Lenny și Leo (ambii 3 ani) și-au urmărit tatăl din loja rezervată jucătorilor, sub atenta supraveghere a lui Mirka Federer, soția tenismenului. La finalul partidei câștigată de Federer în trei seturi, elvețianul a pus accent pe ideea de familie. „Este un moment minunat, astăzi, pentru noi, pentru familia noastră.” Micuții le-au stârnit amuzamentul celor din jur, făcându-și de joacă în timpul meciului aproape din orice.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net