În ce a investit Ion Ţiriac un sfert de milion de euro

Ultima actualizare:

    Ion Ţiriac este încă legat sufleteşte de marea lui dragoste, tenisul Foto: arhivă personală
Ion Ţiriac este încă legat sufleteşte de marea lui dragoste, tenisul Foto: arhivă personală

Deşi susţine că şi-a donat toată averea şi nu mai stă chiar atât de bine la capitolul financiar, Ion Țiriac a scos din buzunar recent un sfert de milion de euro. Magnatul a decis să finanțeze Federaţia Română de Tenis pentru ca activitatea să nu fie perturbată. Gestul său vine într-un moment în care mandatul lui a fost contestat în instanță.

Federația Română de Tenis (FRF) trece de câțiva ani prin mari probleme la nivel organizatoric. În acest an, Ion Țiriac a fost ales președinte, funcţie contestată de Marius Vecerdea, managerul unui club sibian de tenis, care a atacat legalitatea mandatului magnatului.

"Dacă aș ști ce s-a i întamplat, aș spune. Nu am înțeles nici 1 % din termenele juridice, se pare că e un cetățean american și de 4 ani dă în judecată Federația de Tenis din orice motiv, eu am treabă. S-a ales democratic, că eram în sală când s-a ales. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu înțeleg și să fiu sincer, dumneavoastră credeți că mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte și ne dă în judecată, nu mă interesează”, a afirmat Țiriac.

Banii, cei 250.000 de euro, de la Ion Ţiriac vor  fi folosiţi pentru plata salariilor angajaților, deplasările juniorilor, echipamentele sportive necesare, precum și pentru întreținerea bunurilor FRT.

Ion Țiriac: ”Eu toți banii i-am donat fundației”

În martie 2019, Ion Țiriac a apărut în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Urcase 49 de poziții și era plasat pe locul 1.818 la nivel mondial, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.recent el a făcut  un anunț șocant: ”Nu mai am bani! Mi-am donat toată averea”.

”Nu mai am bani! Eu toți banii i-am donat fundației. Trăiesc bine, extraordinar trăiesc. Mi se plătește și combustibilul la avion și tot”, a dezvăluit omul de afaceri, care pentru câțiva ani a fost cel mai bogat român. 

Citeşte şi:

FOTO EXCLUSIV Ion Țiriac, cu o brunetă sexy pe Litoral! Ce apariție șic a avut cel mai bogat român

Pe ce loc se află Ion Ţiriac în topul celor mai bogaţi oameni din lume

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net