Ce mult suferă Victor Hănescu de dorul copiilor! E tătic de weekend după divorț

Ultima actualizare:

    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Într-o perioadă în care Andrei Pavel se afla pe ultimii metri ai carierei, iar Simona Halep nu era decât o tânără jucătoare cu potenţial, fără rezultate importante la senioare, tenisul românesc se confunda cu numele lui Victor Hănescu. Retras de câţiva ani din activitate, fostul număr 26 ATP este azi patronul unei Academii de tenis care încearcă să descopere şi să formeze noi talente, dar şi un tată care savurează din plin fiecare secundă petrecută în compania celor doi fii.

Venită în miezul verii, vestea divorţului lui Victor Hănescu a căzut ca o lovitură de ciocan în capul celor care îi cunoşteau pe el şi pe soţia lui. Formau o pereche care era dată mereu ca exemplu, păreau de nedespărţit, iar venirea pe lume a celui de-al doilea băiat, David, în septembrie 2017, părea consecinţa firească a iubirii lor speciale. Din păcate, realitatea se pare că era cu totul alta, astfel că la finalul lunii iulie, cei doi au anunţat că au divorţat.

Victor şi Andreea au fost căsătoriţi 7 ani şi au divorţat în iulie
Victor şi Andreea au fost căsătoriţi 7 ani şi au divorţat în iulie

Despărţirea a fost una elegantă, fără scandaluri, cei doi rămânând în relaţii foarte bune de atunci. “Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămâne pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a anunţat, în iulie, Victor Hănescu. Iar lucrurile stau exact aşa cum şi-au promis.


    Ajutat de părinţii săi, fostul sportiv a ieşit la plimbare cu ambii copii Foto: Blitz
Ajutat de părinţii săi, fostul sportiv a ieşit la plimbare cu ambii copii Foto: Blitz

Astfel că, special pentru ca Luca Andrei, care va împlini 4 ani în luna decembrie şi David, care a făcut un an în septembrie, să nu aibă de suferit, copiii petrec cât de mult timp pot cu tatăl lor. Iar Victor Hănescu dovedeşte că este un părinte pe cât de iubitor, pe atât de grijuliu. El a fost surprins de fotoreporterii Click! în weekendul trecut cu copiii la plimbare prin Bucureşti. Pentru că cel mare nu i se dezlipea din braţe, Victor i-a avut ca ajutoare pe părinţi, care s-au ocupat de cel mic, aflat în căruţ. 


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

În vârstă de 37 de ani, Victor Hănescu s-a retras din activitate în 2016. În cei 16 ani de activitate profesionistă, el a câştigat un titlu ATP, la Gstaad, în 2008, şi a obţinut două trofee în circuitul de dublu. A făcut parte din echipa de Cupa Davis a României timp de peste 10 ani, fiind autorul punctului decisiv contra echipei Belarus, care a adus calificarea istorică a României în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, din 2005. A câştigat din tenis suma de 4,3 milioane de dolari, iar acum conduce propria Academie de Tenis, în Bucureşti.

Şi colegii lui, Pavel şi Trifu, au divorţat

Ajutat de părinţii săi, fostul sportiv a ieşit la plimbare cu ambii copii
Ajutat de părinţii săi, fostul sportiv a ieşit la plimbare cu ambii copii
  • Andrei Pavel, considerat cel mai valoros jucător român de tenis de după Ilie Năstase, a avut şi el probleme în viaţa sentimentală. El s-a despărţit de soţie după o căsnicie de 20 de ani, din care au rezultat doi copii, o fată, Caroline (19 ani) şi un băiat, Marius (16 ani). Motivul despărţirii l-a constituit relaţia pe care o avea cu jucătoarea pe care o antrena, austriaca Tamira Paszek. Numai că, după patru ani, ei s-au despărţit în această vară, iar acum Andrei se iubeşte cu Adriana Vârbanciu, fostă jucătoare de tenis. 
  • Nici colegul lor, Gabi Trifu, nu a scăpat de blestemul divorţului. Stabilit în SUA, Trifu avea o familie foarte frumoasă cu fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu. Rodul iubirii lor au fost două fiice, Sara şi Lara. Numai că la finalul anului trecut a venit ca o bombă vestea divorţului celor doi, după zece ani de căsnicie. Avea să se afle ulterior că fostul tenismen avea o amantă încă din 2015 şi, în ciuda luptei date de Catrinel Sandu timp de doi ani, nimic nu a mai putut fi salvat. 
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net