Ce variante are Simona Halep pentru a-l înlocui pe Darren Cahill

Ultima actualizare:
maria sharapova png

Simona Halep trebuie să se miște rapid pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Darren Cahill, antrenorul cu care românca a cucerit primul ei titlu de Grand Slam și a ajuns în fruntea ierarhiei WTA.

Jucătoarea noastră ar avea două variante la îndemână. George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a avansat ideea reluării colaborării cu Andrei Pavel. 

andrei pavel png

Pavel a fost din septembrie 2017 până în august 2018 în staff-ul lui Halep împreună cu Cahill, iar în prezent îl pregătește pe Marius Copil, alături de care a început deja să aibă rezultate remarcabile. Copil a ajuns aproape de Top 50 WTA după ce a ajuns în finala turneului de la Base, pierdută, ce-i drept, în fața lui Roger Federer. 

În lumea fanilor de tenis se vehiculează un alt nume. Este vorba despre olandezului Sven Groeneveld (53 de ani. Cahill și Groeneveld sunt buni prieteni, fiind colegi în programul de dezvoltare al jucătorilor inițiat de Adidas. 

cahill halep png

Datorită acestui program a fost posibilă și colaborarea dintre Halep și australian. Cea mai de succes colaborare a lui Groeneveld a fost cea cu Maria Sharapova. Olandezul a fost antrenorul rusoaicei în timpul finalei câștigate împotriva Simonei Halep la Roland Garros 2014. Cei doi s-au despărțit în luna martie a acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net