Cehia - România, Fed Cup 2019. La ce ora începe meciul

Ultima actualizare:

    Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei sunt gata de meciul cu Cehia din editia 2019FOTO: Neal Trousdale/ FRT
Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei sunt gata de meciul cu Cehia din editia 2019FOTO: Neal Trousdale/ FRT

Pentru tenisul românesc a venit momentul adevărului. Meciul Cehia – România, din Fed Cup 2019, ne poate aduce o calificare în premieră în semifinalele Grupei Mondiale a competiției. Se știe la ce oră începe meciul.

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Irina Begu și Monica Niculescu se află de câteva zile la Ostrava, orașul gazdă al întâlnirii cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup. Jucătoarele noastre sunt în formă și optimismul este la cote ridicate. "Avem 50% şanse să câştigăm. Va fi cu siguranţă un meci dificil. Dar suntem încrezători, toată lumea este aptă de joc. Credem în şansele noastre de a câştiga", a spus căpitanul-nejucător Florin Segărceanu.

Partida dintre Cehia și România, din primul tur al Grupei Mondiale I a Fed Cup, se va disputa sâmbătă și duminică, la Ostrava. În ambele zile, primul meci va începe la ora 14.00, ora României. Conform protocolului, în prima zi liderul fiecărei echipe va juca împotriva numărului 2 de la adversare. Duminică, meciul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova, liderii celor două formații, va deschide programul. El va fi urmat de al patrulea meci de simplu și, dacă va fi nevoie, de partida de dublu.

Cehia – România, Fed Cup 2019. Cine televizează confruntările

Meciurile din partida de Fed Cup dintre Cehia și România vor fi transmise în direct în România de două posturi de televiziune. Este vorba de Telekom Sport și de Digi Sport. În funcție de meciurile de fotbal, se va decide pe ce canale vor fi difuzate meciurile.

Cehia – România, Fed Cup 2019. Ce a declarat Simona Halep

Simona Halep, liderul echipei de Fed Cup a României, a fost foarte volubilă la întâlnirile cu ziariștii din aceste zile. ”E greu de spus de spus dacă suprafaţa de joc reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru noi pentru că ne-am antrenat doar de două ori. Este o suprafaţă dificilă, mai ales că este verde şi este greu de văzut mingea. Dar consider că pentru toată lumea suprafaţa va fi la fel, dificilă sau mai puţin dificilă. Important este să ne simţim bine şi să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren. Este ceva mai bine pentru noi faptul că Petra lipseşte. Asta pentru că ea a jucat foarte bine în acest început de an şi era în formă maximă. Dar acest meci este foarte, foarte greu. Aşa că îmi dificil să spun ce e bine şi ce nu e bine. O să vedem asta sâmbătă şi duminică”, a declarat Simona Halep.

Cehia – România, Fed Cup 2019. Ce a declarat Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu este a doua rachetă a României în confruntarea cu Cehia. Ea nu este marcatp de responsabilitatea de a fi obligată să aducă măcar un punct echipei pentru a ne califica mai departe în ed Cup. ”Pliskova este o jucătoare care agrează suprafaţa rapidă. Are avantajele ei, serviciul şi loviturile puternice. În ultimul meci cu ea am fost aproape... Cred însă că aşteptările oricărei jucătoare care ar juca împotriva ei sunt să câştige. Însă trebuie să ne gândim exact la jocul nostru şi la tactica noastră ca să facem cel mai bun meci. Nu să ne gândim la ce poate adversara din faţa noastră. Mai mult ca sigur că vom lua împreună cele mai bune decizii şi vom şti exact cum să jucăm împotriva Karolinei Pliskova", a declarat Mihaela Buzărnescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net