Pentru prima dată în carieră, Simona Halep va juca la Roland Garros chiar de ziua ei. Românca va debuta la turneul parizian duminică, la ora 14.00.


Pentru Simona Halep va fi o premieră absolută, să joace pe zgura de la Roland Garros chiar de ziua ei. Un lucru care pentru Rafael Nadal era ceva normal, el fiind născut la 3 iunie, perioada tradițională de final a turneului de Grand Slam. Cum anul acesta, din cauza pandemiei, Roland Garros-ul a fost amânat până spre finalul lunii septembrie, Simona poate experimenta pe propria piele cum e să joci de ziua ta la cel mai important turneu pe zgură din calendar. Halep va împlini duminică 29 de ani.

Partida dintre Simona Halep și Sara Sorribes Torno va fi a doua pe noua arenă Philippe Chatrier, după un meci de simplu masculin, Jannik Sinner – David Goffin, care începe la ora 12.00. Deci în jur de ora 14.00 am putea-o vedea la lucru pe principala favorită a turneului de la Roland Garros.

Tot duminică, Irina Begu va evolua cu elveţianca Jil Teichmann. Partida este a treia de pe terenul 11, după un meci de simplu feminin şi unul de simplu masculin, adică în jur de ora 16.00.

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe Eurosport.

Dacă vor trece de primul tur, cele două românce vor fi adversare în faza secundă. Celelalte cinci tenismene din România prezente pe tabloul principal vor juca luni.

 
 
Loading...