Chris Evert crede în Simona Halep pentru sezonul 2018

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Două mari campioane ale tenisului, Chris Evert şi Martina Navratilova, au fost invitate e WTA să dialogheze pe teme prezente sau de viitor ale circuitului mondial feminin. Evident, în discuţie a fost pomenit şi numele actualului lider WTA, Simona Halep.

Cele două foste sportive au răspuns pentru WTA la întrebarea: “Cine va câştiga pentru prima dată un Grand Slam în 2018?”.

“O să o aleg pe Simona Halep, pentru că ar fi putut să câştige trei Grand Slam-uri anul acesta. A avut ghinion. Trebuia să câştige French Open, la Wimbledon a avut meciul acela dificil cu Konta, iar dacă ar fi trecut şi ar fi jucat cu Venus în finală cred că ar fi putut să câştige. Iar la US Open a avut-o adversară pe Maria Sharapova. Eu am crezut că o să câştige turneul. Pentru că a avut atât de mult ghinion, este numărul unu în lume acum, cred că va fi motivată şi este alegerea mea”, a declarat Evert.

Martina Navratilova nu a fost, însă, de aceeaşi părere: “Cred că norocul ţi-l faci singură, iar Simona nu a făcut asta. Şi nu a trecut cu bine de momentele importante. Eu aş alege-o pe Karolina Pliskova”, a explicat cehoaica.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net