Coșmarul Soranei Cîrstea, povestit de antrenor

Ultima actualizare:

    Sorana CirsteaFOTO: Guliver/ Gettyimages
Sorana CirsteaFOTO: Guliver/ Gettyimages

Carantina impusă de australieni jucătorilor izolați fără vină timp de 14 zile depășește orice limită. Iar Sorana Cîrstea este direct afectată.

Antrenorul Soranei Cîrstea, Adrian Cruciat, a povestit la Radio Timișoara absurditățile prin care sunt nevoiți să treacă: „Suntem într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu avem voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschidem doar pentru a primi mâncarea ce ne este lăsată într-o pungă. Când am sosit aici nu știam că există un caz de coronavirus în cursa noastră, așa că geanta a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic, urmând a i-o înmâna a doua zi la antrenament. De patru zile ne chinuim să-i trimitem Soranei geanta cu vitamine și ustensile de antrenament, dar autoritățile medicale nu ne permit”, a afirmat Adrian Cruciat, într-o intervenție la Radio Timișoara.

Sorana Cîrstea, alături de alți 71 de jucători și de jucătoare, sunt în carantină totală timp de 14 zile, deoarece în avioanele în care au călătorit – puse la dispoziție de organizatorii Australian Open - s-a descoperit câte un caz de coronavirus la un membru al echipajului sau la o altă persoană din aeronavă. Niciunul dintre ei nu are voie să iasă din cameră deloc în toată această perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net