Cum arată meniul de la cununia Simonei Halep. 21 de feluri de mâncare de cinci stele, dar și machedonești

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost machiată de Alex Abagiufoto: Instagram
Simona Halep a fost machiată de Alex Abagiufoto: Instagram

15 septembrie va rămâne o dată importantă în calendarul realizărilor personale. Ieri, Simona Halep a "câştigat" cel mai frumos trofeu echivalent cu unul de Grand Slam - o familie alături de Toni Iuruc. Marea tenismenă a arătat ca o zeiţă în ziua cununiei: a purtat o rochie elegantă de culoare bej, lungă până la pământ! Cununia a fost oficiată pe plajă, iar meniul de la petrecere a fost bazat pe fructe de mare. Loredana, Dan Bittman şi Formaţia Pindu au încins atmosferă.  

Ieri,  15 septembrie, toată atenţia s-a mutat la malul mării. În Constanţa, oraşul natal, Simonei Halep (29 de ani) a spus cel mai important "Da" din viaţa ei. Emoţiile au fost mai ceva ca la Roland Garros sau Wimbledon. Simona Halep s-a căsătorit ieri, cu logodnicul ei Toni Iuruc (44 de ani). Pregătirile au început încă de la primele ore ale dimineţii, forfotă mare atât la casa pe care o deţin în oraş, dar şi la Hotelul Lotus din Mamaia deţinut de marea noastră sportivă, pentru că o parte din invitaţi s-au aflat acolo.

Ca să nu fie deranjaţi de presă, ori musafiri nepoftiţi, Simona a avut grijă să angajeze mulţi bodyguarzi, care au asigurat paza şi desfășurarea pregătirilor în linişte. Rând pe rând, super eleganţi au pornit spre Fratelli fratele şi cumnata Simonei, apoi Ilie Năstase şi Ioana Simion, care au ieşit în evidenţă ca de obicei. Ioana a purtat o rochie roşie Hermano Scervino, cu pantofi stiletto, bej, Louboutin, iar Nasty nu s-a dezis de uniforma de general.

Cununia civilă a avut loc la orele 17.00, iar primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a fost cel care a oficiat căsătoria Simonei Halep cu iubitul ei, Toni Iuruc. Martor a fost Toni Mihale, cel mai bun prieten al mirelui, iar naşii, Dani Caramihai şi soţia, acesta din urmă fiimd patronul clubului Fratelli din Constanţa, unde a avut loc şi petrecerea de după cununia civilă. Simona a arătat divin, ca o zeiţă! A purtat o rochie bej, lungă până în pământ, în zona bustului cu o broderie spartă, iar partea de jos cu un pliseu simplu. Nimic decoltat, din contră,  i-a acoperit gâtul, iar mânecile ţinutei au fost trei sferturi.


    Simona Halep, apariție rafinată la propria cununiefoto: Instagram
Simona Halep, apariție rafinată la propria cununiefoto: Instagram

Marea noastră campioană a fost machiată simplu, natural, de către make-up artistul Alex Abagiu, iar părul a fost coafat într-o coadă, la spate, de către hairstylist-ul Sorin Stratulat. Mirele Toni Iuruc a purtat şi el un costum elegant, negru, cu papion, asortat perfect cu Simona.  Cu zâmbetul larg, diafan, ţinându-l strâns de mână, Simona i-a spus "Da", devenind astfel doamna Iuruc, pe acordurile melodiei „Felicita“ a cuplului Al Bano şi Romina Power. De fapt, Halep-Iuruc, pentru că tenismena noastră a dorit să îşi păstreze numele de fată, atât de cunoscut în întreaga lume.

După oficierea căsătoriei, mirii au continuat masa şi cheful în Fratelli, clubul de fiţe din nordul Mamaiei, aranjat spectaculos, cei 300 de invitaţi fiind aşteptaţi pe covorul roşu, iar meniul de nuntă a fost unul special, bazat pe fructe de mare, peşte, friptură de vită şi delicatese de raţă, dar nu au lipsit nici tradiţionalele plăcinte machedoneşti. 300 de invitaţi au venit să-i ureze "Casă de piatră" Simonei şi lui Toni, iar Gică Popescu, Gică Hagi şi Florin Răducioiu s-au numărat printre aceştia. Atmosfera de petrecere a fost întreţinută de artişti importanţi, printre care Loredana Groza, Dan Bittman şi Formaţia Pindu. În privinţa cadoului de nuntă, marea noastră campioană a fost foarte fermă. Le-a spus de la început invitaţilor să vină fără daruri, cât despre bani nici nu s-a pus problema.

Meniu de lux, dar și plăcinte machedonești

Fanatik.ro a aflat meniul de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. “Corner tradiţional românesc” este primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc.

  • mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
  • plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
  • salată de vinete servită cu ardei copţi
  • zacuscă de legume
  • piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
  • piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
  • platou de crudităţi
  • sushi bar
  • selecţie de blinis cu icre negre
  • peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango
  • sărmăluțe tradiționale în foi de viță
  • sărmăluțe tradiționale în foi de varză
  • muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
  • langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
  • piept de raţă cu Chutney de mango
  • terină de foie gras cu trufe
  • tartar de vită cu chips de cartofi dulci
  • tartar de ton cu biscuiţi de miso
  • scoici Saint Haques cu sos de unt şi citrice
  • tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
  • candy bar

Vezi aici ce băuturi alese au avut la petrecere Simona Halep și Toni Iuruc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net