Ilie Năstase, după victoria Simonei Halep: "Această încredere o poate duce în finală"

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase este dezamăgit de verdictul dat în cazul luiFoto: Click!
Ilie Năstase este dezamăgit de verdictul dat în cazul luiFoto: Click!

Ilie Năstase și-a exprimat opinia cu privire la revenirea fantastică a Simonei Halep în timpul meciului cu Svitolina care i-a adus victoria. Fostul tenismen de renume mondial este însă de părere că adevărata provocare o va impune Pliskova.

În ciuda faptului că Ilia Năstase n-a mai primit invitație la Roland Garros, din cauza scandalului din Fed Cup, fostul campion a urmărit cu mult interes meciul Simonei. Ea a reușit o revenire uimitoare în finalul meciului, când nimeni nu-i mai dădea vreo șansă de câștig. Într-o intervenție la Digi Sport, Năstase a și explicat cum de a reușit Halep să o înfrângă pe Svitolina:

"Svitolina n-a prea greşit la început, iar Simona n-a avut un joc bun, dar chiar Svitolina a făcut-o pe Halep să revină şi să joace atât de bine. Când joci aşa de bine, mai ales la minge de meci, înseamnă că ai încredere, iar această încredere o poate duce în finală", a declarat Ilie Năstase la Digi Sport, citat de Adevărul.ro.


    Foto: Getty
Foto: Getty

"Astfel de situaţii se întâmplă, nu poţi spune că a câştigat acea minge pentru că a jucat mai bine. Se poate întâmpla şi la 2-2 şi la 3-2. Svitolina a jucat însă cel mai rău în tie-break, când a avut 4-2 şi a pierdut trei mingi la rând. Acolo s-a decis meciul."

"Svitolina a jucat agresiv, dar când joci aşa mai şi greşeşti. A dat şi afară doi metri, dar a avut şi mingi foarte bune. Această victorie îi dă încredere, e clar că va juca mai îngrijit, mai atent, dar toate astea vor reprezenta un avantaj pentru ea. Simona a jucat foarte bine în ultimele trei săptămâni, cu excepţia finalei de la Roma. În afară de Pliskova, care e foarte periculoasă, toate celelate jucătoare sunt de învins. Dintre toate sportivele care au rămas în competiţie, Pliskova mi se pare cea mai periculoasă."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net