Cum s-a simțit Hagi la nunta Simonei Halep: „Ea și cu soțul ei au fost foarte fericiți”

Ultima actualizare:

    Gică HagiFOTO: Sportpictures.eu
Gică HagiFOTO: Sportpictures.eu

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc și-au legat de curând destinele, la Constanța, sărbătorind alături de invitați într-un local cunoscut de pe malul mării.

Petrecerea s-a ținut la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai. Printre invitați s-au numărat și nume sonore din sport și nu numai, Gică Hagi fiind unul dintre petrecăreți.

Gică Hagi, despre nunta Simonei Halep

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, i-a transmis un mesaj Simonei Halep, care s-a căsătorit civil în această săptămână, dorindu-i casă de piatră şi să fie fericită alături de soţul ei, menţionând că invitaţii s-au simţit bine la acest eveniment.

Hagi a fost întrebat vineri, de către jurnaliștii curioși, într-o conferinţă de presă, cum a fost la nunta Simonei Halep. „A fost o seară unde ea şi cu soţul au fost foarte fericiţi, noi, invitaţii, ne-am simţit foarte bine. Îi urăm casă de piatră, să se iubească şi să fie fericiţi”, a transmis Hagi.

La eveniment au participat printre alţii Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu. Naşul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde a avut loc petrecerea, la care au participat în jur de 300 de persoane. Sportiva de 29 de ani şi omul de afaceri Toni Iuruc, de 42 de ani, au o relaţie de 2 ani.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net