Cum se mai simte Simona Halep: ”S-a autoizolat”

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages
Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep este ultimul nume mare al sportului românesc care s-a infectat cu coronavirus. Antrenorul ei, Artemon Apostu-Efremov, a dezvăluit la Digi Sport cum se simte a doua jucătoare a lumii.

„Simona s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat. Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm şi sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poţi controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede şi cât mai bine peste acest virus”, a declarat tehnicianul.

El spune că după ce va ieși vindecată din izolare, tenismena ca relua pregătirea, pentru că sezonul 2021 bate la ușă. Deocamdată nu se știe exact cu ce turneu va începe sezonul, pentru că nu se știe exact ce competiții se vor putea desfășura în Australia și Noua Zeelandă din cauza coronavirusului. Cert este că în acest moment, de exemplu, turneul de la Auckland a fost anulat. Organizatorii Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, promit cu mâna pe inimă că turneul se va ține, însă nimeni nu știe în ce condiții. Pentru că dacă vor fi similare cu cele de la US Open, unde jucătorii și jucătoarele nu au avut voie să iasă din ”bulă” nici măcar până în fața hotelului, e de așteptat ca din nou multe nume mari să spună ”pas” primei mari competiții a anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net