Darren Cahill către Simona Halep: ”Ai fost o rușine pe teren”

Ultima actualizare:

    Darren Cahill a revenit in echipa Simonei HalepFOTO: Guliver/ Gettyimages
Darren Cahill a revenit in echipa Simonei HalepFOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a avut o prestație cu multe suișuri, dar mai ales coborâșuri în meciul cu Karolina Pliskova, din ultima etapă a grupelor Turneului Campioanelor. Ea a reușit să-l enerveze și pe australianul Darren Cahill.

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o intervenţie mai puţin calmă ca de obicei, la "on-court caching", în timpul meciului pe care Simona Halep l-a pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor.

"Simo, uită-te la mine! În ultimele trei ghemuri ai fost o ruşine pe teren. Haide, nu poţi câştiga meciul aşa cum ai jucat în ultimele trei ghemuri. Trebuie să revii, păstrează-ţi concentrarea. Nu ai niciun motiv să pierzi aici. Pierzi energie, pierzi profunzimea loviturilor. Ai o şansă să te regăseşti în acest set, uită de scor. Depinde de tine cum o să termini acest meci, poţi să-l termini plină de energie şi de concentrare sau să continui să faci ceea ce ai făcut în ultimele trei ghemuri şi nu o să ai nicio şansă să câştigi. Cel puţin oferă-ţi o şansă revenind. Deşinde de tine, joci suficient de bine ca să te pui într-o poziţie câştigătoare. Dacă îţi readuci  energia o să câştigi acest meci. Cred cu tărie. Ia fiecare punct. Ai de ales aici, cum să te defineşti ca sportiv şi competitor. Nu e vorba de rezultat aici, e vorba de ce s-a întâmplat în ultimele 15 minute. Eşti pregătită să faci asta? Poţi să o faci", i-a spus Cahill.

Antrenorul australian, care a interevenit de trei ori vineri, i-a spus elvei sale cele de mai sus la scorul de 3-2 pentru Pliskova în decisiv, fiind nemulţumit de cum a jucat ea după ce a condus cu 2-0.

Simona Halep, locul 5 WTA, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4, de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, în ultima etapă a Grupei Violet.

După ultimul turneu al anului, Halep rămâne cu o victorie în trei meciuri, cu locul 3 în grupă, cu un premiu de 690.000 de dolari şi cu 500 de puncte WTA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net