Darren Cahill va reveni după un an în România. El va fi prezent alături de Simona Halep la Sports Festival, care se desfășoară la Cluj.


Darren Cahill a acceptat invitația românilor, acolo unde va acorda autografe, se va întâlni cu fanii dar, cel mai important, va fi alături de SImona Halep, care este personajul central al Sports Festival. Programat în perioada 13-16 iunie, acest festival a ajuns la a doua ediție. Dacă anul trecut a avut ca punct de interes meciul de dublu la care a participat și unul dintre frații Bryan, acum, pe 15 iunie, Simona Halep și Marius Copil vor susține o partidă demonstrativă împotriva soților Flavia Pennetta și Fabio Fognini. O decizie inspirată a organizatorilor de a o invita pe Simona, pentru că datorită prezenței ei biletele s-au vândut aproape în totalitate.

În ceea ce-l privește pe Darren Cahill, acesta va susține și un masterclass specializat, pe lângă sesiunea de autografe și fotografii cu fanii.

Darren Cahill s-a despărțit de Simona Halep în noiembrie 2018

Relația de aproape patru ani dintre Darren Cahill și Simona Halep s-a încheiat brusc în noiembrie 2018, atunci când antrenorul australian a postat pe Instagram un mesaj în care anunța despărțirea de româncă. El a invocat motive personale, mai precis dorința de a fi alături de fiul său, în încercarea acestuia de a obține o bursă de tenis la un colegiu american în vară. Pentru Simona a fost o adevărată lovitură, ea nereușind să găsească un înlocuitor pe măsură. A încercat o săptămână cu un antrenor belgian, Thierry Van Cleemput, de care s-a despărțit după doar un turneu. Acum colaborează cu Daniel Dobre, care i-a fost alături la turneul de la Miami.

 
 
Loading...