De ce nu poate locui Novak Djokovic în apartamentele de 10 milioane de dolari de la New York

Ultima actualizare:

    Novak DjokovicFoto: Guliver/ GettyImages
Novak DjokovicFoto: Guliver/ GettyImages

Pentru a putea participa la US Open, turneul de Grand Slam de la New York unde e principal favorit, sârbul Novak Djokovic face sacrificii majore. Unul dintre ele este că nu poate locui în apartamentele de lux pe care le deține în oraș, ci într-o casă închiriată.

Pentru a preveni apariția cazurilor de coronavirus între participanți, organizatorii au decis ca aceștia să locuiască în același hotel sau în anumite case închiriate și dezinfectate în zona Long Island, în apropierea terenurilor de la Flushing Meadow. Doar opt sportivi, printre care Novak Djokovic sau Serena Williams au decis să locuiască acolo, dezavantajul fiind că, spre deosebire de cazarea la hotel, care era gratuită, aici trebuie să scoată din buzunar în jur de 40.000 de dolari. Pentru Djokovic, însă, este un mare pas înapoi, pentru că în mod normal el urma să locuiască la New York într-unul dintre  cele două penthouse-uri de aproape 5 milioane de euro fiecare pe care le are într-un bloc de lux din Soho.

În acest bloc deține Djokovic două penthouse-uri
În acest bloc deține Djokovic două penthouse-uri

Conform agenției care a intermediat vânzarea lor, acum trei ani, acestea sunt în același bloc, dar nu unul lângă celălalt, deși sunt pe același etaj. Ele sunt dotate cu tot ce vă trece prin cap, de la terasă, sufragerie spațioasă și cu scară interioară, bucătărie de ultimul răcnet și zonă verde, până la sală de fitness sau piscină. Toate au o panoramă incredibilă și sunt foarte luminoase. De asemenea, Nole are și o sală de cinema unde se poate uita la desenele animate alături de cei doi copii, Stefan (6 ani) și Tara (3 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net