Dezvăluire-șoc a soțului Serenei Williams: ”Acum 10 luni ne doream doar să trăiască”

Ultima actualizare:

    Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian
Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian

Serena Williams în finala feminină de la Wimbledon a însemnat mai mult decât revenirea la cel mai înalt nivel a celei mai bune jucătoare de tenis din toate timpurile. Sportiva a dedicat această performanță tuturor mamelor din lume, iar soțul Serenei Williams a dezvăluit că, în urmă cu numai 10 luni, aceasta se zbătea între viață și moarte.

Serena Williams a jucat finala de la Wimbledon, la numai 10 luni după ce a devenit mamă și a învins complicațiile apărute după naștere, iar cel mai mândru de această performanță pare să fie soțul sportivei, Alexis Ohanian.

Cofondatorul Reddit a publicat un mesaj emoționant pentru soția sa după finala de la Wimbledon, în care Serena Williams a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-3, de nemțoaica Angelique Kerber.


    Serena Williams a pierdut finala de la WimbledonFoto: Getty Images
Serena Williams a pierdut finala de la WimbledonFoto: Getty Images

”La câteva zile după ce s-a născut fiica noastră, mi-am sărutat soția înainte ca ea să intre în operație și niciunul dintre noi nu știa dacă se va mai întoarce”, a scris Ohanian pe contul personal de Instaggram. ”Ne doream doar să trăiască – iar după 10 luni, iat-o în finala de la Wimbledon”, a mai scris soțul Serenei Williams, adăugând că este convins că jucătoarea va reuși să câștige din nou trofee în curând.

”Cel mai important trofeu o așteaptă acasă. Familia noastră știe că ea va mai câștiga multe trofee de acum înainte. E abia la început, iar eu nu pot decât să fiu mândru de ea”, a încheiat soțul Serenei.

Serena Williams a avut un hematom în zona plămânilor

În ciuda faptului că a avut o sarcină foarte ușoară, Serena a fost nevoită să nască prin cezariană, pentru că pulsul bebelușului scăzuse foarte mult în timpul contracțiilor. Operația a decurs foarte bine, tatăl Alexis Ohanian a tăiat cordonul ombilical și a fotografiat-o pe Serena cu copilul în brațe. ”Apoi totul a mers prost”, și-a amintit Serena.

Problemele mai vechi ale sportivei s-au reactivat, iar Serena a simțit prima acest lucru și le-a spus doctorilor exact ce ar trebui să verifice. Fostul număr 1 mondial în tenis a suferit o embolie pulmonară în 2011. A doua zi după ce a născut, Serena a simțit că are dificultăți de respirație. Medicii i-au descoperit mai întâi niște mici cheaguri de sânge în plămâni, apoi operația de cezariană s-a deschis din cauza acceselor de tuse, iar doctorii i-au descoperit un hematom în zona abdomenului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net