Divorţ în familia lui Victor Hănescu. Fostul tenismen şi Andreea s-au despărţit după 7 ani

Ultima actualizare:

    Victor Hanescu şi Andreea se vo dedica creşterii celor doi fii pe care îi au împreună.Foto: Sorin Stana, OK!
Victor Hanescu şi Andreea se vo dedica creşterii celor doi fii pe care îi au împreună.Foto: Sorin Stana, OK!

Dupa 7 ani de căsnicie, Andreea şi Victor Hănescu anunţă că se vor despărţi. Rutina zilnică şi proiectele fiecăruia dintre cei doi au făcut imposibilă convieţuirea şi hotărârea a fost luată de comun acord.

Vcitor şi Andreea au împrenuă doi băieţi, Luca şi David, care vor rămâne centrul universului pentru ambii părinţi. “Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămane pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a precizat Hănescu. 

Fostul număr 26 ATP acordă o atenţie specială pregătirii copiilor prin programele Academiei Victor Hănescu. Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă.

Astfel, Victor Hănescu organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a “Train Like a Pro” urmând să se dispute în luna august, la Târgu Jiu. Antrenamentele complete din cadrul taberelor organizate de Academia Victor Hănescu reprezintă un format unic în ţara noastră, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială, susţinută de fostul număr 26 ATP și echipa lui de profesionişti.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net