Dramă inimaginabilă petrecută sâmbătă (26 noiembrie), în tribunele turneului ITF de 10.000 de dolari de la Santiago de Chile! Tatăl unei jucătoare a murit în tribună, în timp ce-și urmărea fiica jucând finala!


Tatăl tenismenei chiliene Daniela Seguel, în vârstă de 24 de ani, ocupanta locului 233 mondial, a murit, sâmbătă (26 noiembrie), după ce i s-a făcut rău în tribună în timpul finalei turneului ITF de la Santiago de Chile, în care juca fiica sa! Jorge Seguel şi-a pierdut conștiența în timpul setului doi al finalei dintre Daniela Seguel şi jucătoarea braziliană Paula Cristina Goncalves, adică între primele două favorite ale turneului.

Meciul a fost întrerupt, iar tatăl sportivei chiliene a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul său. Pe teren, Daniela Seguel a izbucnit în lacrimi când a văzut că tatăl său este dus la spital, în timp ce adversara sa încerca să o consoleze. Arbitrul a cerut ca jocul să continue, în momentul întreruperii scorul fiind 6-4, 2-1 pentru Goncalves.

Seguel, firesc, nu a mai putut însă să joace până la final şi a abandonat la scorul de 4-4 în setul doi.

Seguel era deja dublă campioană la Santiago, ea adunând în total victorii în 10 turnee ITF de diferite valori.

 
 
Loading...