La nici o zi după ce Federația Americană de Tenis (USTA) a precizat că US Open se va desfășura în perioada în care a fost programat, Bianca Andreescu (20 de ani) și-a anunțat participarea pe rețelele sociale. Și a recunoscut că întrecerea de la Flushing Meadows ocupă un loc aparte în sufletul ei.


Vestea ca al patrulea turneu de grand slam al anului se va desfășura, fie și fără spectatori, le-a bucurat pe cele două finaliste de anul trecut. După ce Serena Williams a declarat că abia așteaptă să joace din nou la Flushing Meadows, deținătoarea titlului a confirmat că va fi prezentă la New York. „Știu că  hotărârea nu e ușor de luat. Eu susțin și înțeleg total opiniile jucătorilor pe acest subiect. Nu am, însă, nici cea mai mică îndoială că USTA va aplica cel mai bun plan pentru ca noi să fim în siguranță”, a scris canadianca de origine română pe contul ei de Twitter. 
Reacția ei e diferită față de a altor jucători de tenis care și-au exprimat scepticismul. Ca să nu mai pomenim de Nick Kyrgios, care i-a făcut egoiști pe organizatorii US Open: „Oameni care locuiesc în America vor ca turneul să se desfăşoare. Egoişti! Îmi voi pregăti costumul pentru materiale periculoase când voi pleca din Australia, iar apoi voi sta în carantină la revenire". 
US Open se va desfășura între 31 august și 13 septembrie, fără spectatori și calificări, fără ziariști și cu un set de reguli ce trebuie respectate de toate persoanele care vor pătrunde în complexul de la Flushing Meadows. 

 
 
Loading...