El este «antrenorul din umbră» al Simonei Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a început sezonul fără antrenorFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep a început sezonul fără antrenorFOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că timp de trei luni nu va avea antrenor. Ea a spus că vrea să vadă cum se descurcă în această postură, dar adevărul e că nu va avea probleme, pentru că două luni îl va avea lângă ea pe principalul sfătuitor, Darren Cahill.

Anunțul făcut de Darren Cahill în noiembrie, prin care spunea că vrea să facă o pauză de un an, a lăsat-o pe Simona Halep descoperită la capitolul antrenor. Ea nu a găsit un înlocuitor, dar nici nu se grăbește să o facă, iar acest lucru are o explicație simplă: chiar nu are nevoie. În România, partea pregătitoare a sezonului a fost făcută sub îndrumarea lui Florin Segărceanu, căpitanul echipei de Fed Cup, iar în Australia s-a întâlnit deja cu fostul antrenor, Darren Cahill. După cum a mărturisit liderul WTA, ”vorbim aproape în fiecare zi. I-am cerut un sfat şi mi l-a dat. Am discutat şi după finalul sezonului”. Iar acum, având în vedere că Darren va pleca, la fel ca Halep, de la Sydney la Australian Open, unde va comenta meciuri ATP, colaborarea nu are nici un sens să fie întreruptă. Practic, singura diferență față de anul trecut e că nu va veni la coaching, în timpul meciurilor WTA, căci la turneele de Grand Slam acest lucru oricum e interzis.

Apoi, în startul lunii februarie, Halep va fi la Fed Cup, apoi va juca, din 11 până în 23 februarie, la Doha și Dubai. Acolo unde Cahill oricum nu a însoțit-o niciodată în trecut, deci nu sunt difernețe. Următoarele turnee vor fi Indian Wells și Miami, programate între 6 și 30 martie, acolo unde cei doi se vor revedea, Cahill fiind prezent comentator TV. Iar în timpul liber nimic nu îl împiedică să îi fie ”antrenor din umbră” Simonei. Astfel am ajuns în luna aprilie, lună limită pentru acest ”experiment”, care cu singuranță va fi continuat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net