Românii au un gust amar după ce Simona Halep a pierdut din nou o finală de mare șlem, rezultatul făcând să nu mai prea conteze modul în care s-a jucat. Acest lucru nu poate fi însă uitat, iar partida dintre locurile 1 și 2 WTA a fost una de pus în ramă și comentată la superlativ de toată lumea.


"Caroline Wozniacki: Câștigătoare de Grand Slam. Numărul doi mondial a învins-o pe Simona Halep, numărul unu mondial la capătul unui meci istovitor, intens și epic. Felicitări Caroline Wozniacki", au scris organizatorii de la Australian Open. A treia oară e cu noroc. Primul titlul la un turneu de Grand Slam, și locul 1 mondial. Bravo campioano. O bătălie de necrezut! Respect!", au continuat patronii de la Melbourne. 

O reacție frumoasăă la acest meci divin, dar încheiat trist pentru noi, a avut-o și ziaristul Cristian Tudor Popescu, un specialist în tenis. „Pe mine, Simona Halep a reușit să mă convingă în acest turneu, în acest meci și în altele de la Australian Open că există în om ceva dumnezeisc. Altfel nu pot să înțeleg. Astăzi, în mod special, au fost momente în care, cu toată experiența mea de peste o jumătate de veac în tenis, eram aproape sigur și trist că Simona nu mai poate, mă și miram dacă mai termină meciul în picioa.re Vedeam cum i se termină rezervele de energie cu fiecare minut și totuși, acel al doilea set n-am să înțeleg niciodată cum l-a câștigat”, a spus Cristian Tudor Popescu.

 

 
 
Loading...