Finalistă a ediției 2014 a turneului de tenis de la Wimbledon, Eugenie Bouchard a ajutat o fană care voia să vândă câteva obiecte cu autograful sportivei pentru a-şi cumpăra aparat auditiv. Jucătoarea de tenis i-a cerut să păstreze acele suveniruri.


Într-o postare pe Twitter, săptămâna trecută, Morgan Jamie a scris: „Am câştigat acest pachet premiu Genie Bouchard de la diet coke Canada, în urmă cu mulţi ani. Este foarte rar. S-au dat doar trei. Îl vând pentru a strânge bani pentru un aparat auditiv nou”.
În momentul în care a aflat despre această situație, Bouchard a reacţionat: „Îţi voi obţine eu aparatul auditiv. Te rog, nu vinde obiectele! Trimite-mi un mesaj direct!”. La puțin timp după aceea, ProSound Hearing Services i-a transmis fanei următorul mesaj: „Bună. Proprietarul firmei ne-a instruit să îţi dăm gratuit cel mai bun aparat auditiv. Nu vinde această amintire minunată. Contactează-ne. Abia aşteptăm să te ajutăm”.
După reacţia firmei producătoare de aparate auditive Bouchard a scris: „Reacţie în lanţ de gesturi frumoase. Vă mulţumesc pentru că vă implicaţi. Sper că va fi în regulă. Totuşi, voi trimite şi eu ceva”.

 
 
Loading...