EXCLUSIV Ce bine îi stă Simonei Halep în Ferrari! Ion Țiriac a scos-o la masă și i-a făcut o super surpriză

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Ion Țiriac au ieșit la o terasă din Herăstrăufoto: Mihai Ionescu
Simona Halep și Ion Țiriac au ieșit la o terasă din Herăstrăufoto: Mihai Ionescu

Simona Halep a avut parte de senzații tari cu puțin timp înaintea plecării spre China, acolo unde va juca în următoarele două săptămâni. Ea s-a încărcat de adrenalină după ce a încercat un bolid de sute de mii de euro, pus la dispoziție de omul de afaceri Ion Țiriac (80 de ani).

Pentru Simona Halep (27 de ani) urmează o perioadă foarte importantă din punct de vedere sportiv. Cele trei competiții la care urmează să participe, plus Turneul Campioanelor, de la care nu are cum să lipsească, sunt cele care o pot duce acolo unde a recunoscut că visează: pe primul loc în clasamentul mondial la finalul anului. Tocmai de aceea, ea a folosit ultimele două săptămâni pentru încărcarea bateriilor în mijlocul familiei, dar și al prietenilor. Iar unul dintre cei mai apropiați de campioana de la Wimbledon este omul de afaceri Ion Țiriac. Acesta poate fi numit ”omul din spatele carierei româncei”, pentru tot ajutorul și sprijinul pe care i l-a acordat de-a lungul timpului, prin sfaturi, dar și prin intermedierea unor contracte cu sponsori importanți.

Ion Țiriac și Simona Halep au făcut schimb de bolizi

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu câteva zile pentru a lua masa pe terasa unui restaurant din Herăstrău și pentru a pune la cale tactica abordării finalului de sezon, iar la plecare omul de afaceri i-a făcut o surpriză tenismenei.

I-a propus să facă schimb de mașini până acasă, în complexul rezidențial în care locuiește Simona Halep și care îi aparține milionarului român. Surpriza a fost deplină pentru tenismenă, pentru că propunerea a venit chiar în momentul în care se pregătea să se urce în mașina de teren Mercedes pe care o conduce, ea fiind imaginea cunoscutei firme. Ion Țiriac i-a propus ca măcar pentru câteva minute să simtă adrenalina pe care doar o mașină sport ți-o poate oferi, așa că i-a dat să conducă Ferrari-ul cu care venise. O propunere de nerefuzat pentru o cineva care adoră să conducă, așa că cei doi au făcut schimb de mașini, căci omul de afaceri împreună cu bodyguarzii au pornit către Stejarii la bordul automobilului Simonei.

Citește și:

EXCLUSIV Simona Halep, sărut pasional cu noul iubit pe plajă la Mamaia. Arată perfect împreună

FOTO Cum a petrecut Ion Ţiriac de ziua sa de naştere la Muzeul Prado din Madrid

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net