EXCLUSIV Uite ce vilă cochetă și-a luat Simona Halep în București! Iubitul ei, Toni Iuruc, e șef de șantier

Ultima actualizare:
La Constanţa, Simona  şi-a construit o vilă  cu 600.000 de euro
La Constanţa, Simona şi-a construit o vilă cu 600.000 de euro

Simona Halep e decisă să se mute la casa ei în viitorul apropiat. Sursele Click! spun că a doua jucătoare a lumii aproape a terminat de restaurat o casă dintr-unul dintre cele mai selecte cartiere din Bucureşti şi că se va muta acolo în curând. De bunul mers al lucrărilor s-a ocupat îndeaproape iubitul ei, Toni Iuruc.

Chiar dacă se simte perfect la Complexul Stejarii, unde locuieşte de aproape 8 ani şi unde are toate condiţiile de cazare, dar şi de antrenament, şi de recuperare sportivă, Simona Halep (29 de ani) pare decisă să se mute în propria ei casă. Şi nu singură, ci împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc (41 de ani).

Cei doi formează o pereche din vara anului trecut, legătura lor devenind publică după cucerirea titlului de la Wimbledon. Se vorbea chiar şi de căsătorie, care ar fi fost programată pentru acest an, dar planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, pentru că nunta celei mai valoroase sportive din România nu are cum şi nici nu ar trebui să se desfăşoare în cadru restrâns. 

Simona Halep şi Toni Iuruc, în vremea când se puteau plimba fără  mască. Ei formează o pereche din iulie 2019
Simona Halep şi Toni Iuruc, în vremea când se puteau plimba fără mască. Ei formează o pereche din iulie 2019

Cum tenismena este cunoscută ca o persoană care atunci când îşi pune ceva în cap nu se lasă până nu reuşeşte, ea a profitat în primăvară de pauza forţată impusă de WTA din cauza pandemiei de coronavirus şi şi-a căutat o casă în Bucureşti care să se potrivească perfect stilului de viaţă pe care şi-l doreşte în viitor: unul în care să fie incluşi cel puţin doi copii, care să aibă loc de joacă în curte şi să crească într-un cartier liniştit.

Iubitul Simonei Halep trece aproape zilnic pe la şantier pentru a supraveghea lucrările
Iubitul Simonei Halep trece aproape zilnic pe la şantier pentru a supraveghea lucrările

Drept urmare, pentru o sumă cu mai multe zerouri (o nimica toată pentru o sportivă care a obţinut, doar din premii, 37.045.911 dolari) a achiziţionat o vilă veche în cartierul Primăverii, pe care şi-a propus să o renoveze. Zis şi făcut, iar aşa cum se poate vedea din instantaneele realizate de fotoreporterii Click!, vila cu un etaj şi balcon spre stradă este aproape gata.


    Iubitul Simonei Halep trece aproape zilnic pe la şantier pentru a supraveghea lucrările
Iubitul Simonei Halep trece aproape zilnic pe la şantier pentru a supraveghea lucrările

Pentru ca totul să meargă conform planului, iubitul Simonei, afaceristul Toni Iuruc, merge aproape zilnic pe şantier pentru a se asigura că muncitorii îşi fac treaba şi că lucrarea are calitatea cerută. Din câte se pare, construcţia este aproape finisată şi mai aşteaptă doar să fie mobilată pentru a putea fi locuită. Tocmai de aceea, nu ar fi exclus ca Sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută de Simona Halep şi de iubitul ei în noua locuinţă.

Apoi, dacă Australian Open se va ţine totuşi în luna ianuarie, ea ar trebui să zboare spre Antipozi, acolo unde are prevăzute trei săptămâni de pregătire cu antrenorul Darren Cahill. Numai că organizatorii primului turneu de Grand Slam au anunţat că vor decide în câteva zile dacă întrecerea de la Melbourne se va putea disputa în intervalul anunţat iniţial sau va fi mutată în primăvară. Dacă se va întâmpla aşa, atunci şederea Simonei în noua ei locuinţă se va prelungi.

Sportiva a investit masiv în imobiliare

Simona Halep a cumpărat o vilă veche în cartierul Primăverii, pe care şi-a propus să o renoveze
Simona Halep a cumpărat o vilă veche în cartierul Primăverii, pe care şi-a propus să o renoveze

Simona Halep ştie că banii trebuie rulaţi şi a investit o parte din câştigurile obţinute în carieră. Ea pare atrasă de zona imobiliară, acolo unde deţine mai multe proprietăţi care îi aduc bani frumoşi. Astfel, Simona are două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov, care au costat-o în jur de două milioane de euro. De asemenea, a ridicat în zona Mamaia un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux, iar în Constanţa, lângă casa părintească, un bloc de două etaje.

În plus, anul acesta firma fratelui său, Nicolae, a primit autorizaţiile pentru construcţia unui hotel de patru etaje şi cinci stele în centrul Constanţei. Acestora li se adaugă locuinţele construite pentru folosinţa ei sau a familiei: o vilă de 600.000 de euro în care stă tenismena când revine în oraşul natal şi un ansamblu de trei vile în Constanţa pentru alţi membri ai familiei.

Citește și: 

Simona Halep, de mână cu iubitul prin Bucureşti

Simona Halep, mai îndrăgostită ca niciodată. Cât de tandră e cu Toni Iuruc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net