GALERIE FOTO / VIDEO La un mini-turneu de tenis disputat în Florida s-au testat regulile de distanțare fizică

Ultima actualizare:

    Hubert Hurkacz și Reilly Opelka și-au atins rachetele la finalul meciului disputat în FloridaFoto: Guliver / GettyImages
Hubert Hurkacz și Reilly Opelka și-au atins rachetele la finalul meciului disputat în FloridaFoto: Guliver / GettyImages

Disputat în decursul a două zile, cu participarea a patru jucători de Top 100, dar și cu respectarea regulilor de distanțare fizică, mini-turneul de tenis din Florida s-a încheiat cu victoria americanului Reilly Opelka (22 de ani).

Întrecerea din Florida s-a ținut cu porțile închise pe un teren privat din West Palm Beach. La intrarea în incintă, a fost verificată temperatura jucătorilor, iar arbitrul a purtat mască. Practic s-au respectat regulile de igienă, precum și distanțarea fizică între cei implicați în acest mini-turneu. Alături de Opelka (39 ATP / SUA / 22 de ani), la turneu au participat Hubert Hurkacz (29 ATP / Polonia / 23 de ani), Miomir Kecmanovic (47 ATP / Serbia / 20 de ani) și Tommy Paul (57 ATP / SUA / 22 de ani). La final de meci, jucătorii s-au salutat venind la fileu și atingându-și rachetele. 

Tot în cadrul UTR Pro Match Series - West Palm Beach, între 22 și 24 mai se va desfășura un mini-turneu feminin cu participarea americancelor Amanda Anisimova, Danielle Collins și Alison Riske, precum și a australiencei Ajla Tomljanovic. Pe de altă parte, Patrick Mouratoglou a fost nevoit să amâne organizarea Ultimate Tennis Showdown, o competiţie ce urma să înceapă în 16 mai. Potrivit ”L’Equipe”, circuitul va debuta în 13 iunie, iar printre participanţi se numără Lucas Pouille, Dustin Brown, David Goffin, Fabio Fognini, Benoit Paire şi Alexei Popyrin. În acest răstimp, organizatorii vor putea să obţină autorizaţiile necesare unei bune desfăşurări a competiţiei care va include 50 de meciuri desfăşurate în week-end-uri (10 meciuri pe weekend), în decursul a cinci săptămâni. 

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net