Ghinion în afaceri? Simona Halep şi-a închis cafeneaua de la mare

Ultima actualizare:

    Ghinion în afaceri? În plin sezon estival, la SH Café din Constanţa e pus lacătul
Ghinion în afaceri? În plin sezon estival, la SH Café din Constanţa e pus lacătul

N-are noroc în afaceri sau pur şi simplu „sfidează” legile pieţei şi închide vara o terasă? Barul cochet pe care Simona Halep îl are de anul trecut la Constanţa stă închis, în plin sezon estival, cu un afiş ”Renovare” scos la imprimantă. Culmea, înăuntru nu e picior de muncitor!

Când toţi comercianţii se chinuie să atragă clienţi, să facă vânzări şi să iasă „pe plus” vara, Simona Halep face tocmai pe dos. A tras obloanele la SH Café, cafeneau cochetă din centrul oraşului Constanţa, pe care o are din iulie 2017.


    Aşa arăta, până înainte să se închidă, cafeneaua Simonei Halep
Aşa arăta, până înainte să se închidă, cafeneaua Simonei Halep

Chiar dacă vara a fost până acum foarte capricioasă, iar afacerile de pe Litoral n-au fost tocmai înfloritoare, decizia de a renova în plin sezon un bar care ar putea fi plin de turişti este greu de argumentat. În plus, în afara afişului de pe uşă pe care scrie ”Închis Renovare”, nu se vede nici urmă de lucrări sau de agitaţie. Înăuntru, mobilierul şi barul sunt la locurile lor, nu e nimic împachetat sau pregătit pentru astfel de lucrări şi nici picior de muncitor nu a călcat încă pe acolo.

simeon stalpnicul png

Oare chiar să aibă îndrăgita sportivă ghinion în afacerile pe care le încearcă în oraşul natal? Localnicii spun că localul cumpărat de Simona anul trecut şi administrat de fratele ei, Nicolae, ar urma perfect „tradiţia” altor afaceri din aceeaşi locaţie. Rând pe rând, aici au fost o firmă, un restaurant, o altă cafenea, toate dând faliment. Şi asta în ciuda faptului că localul se află într-o zonă „cu vad”, pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecţia cu strada Decebal, în diagonală cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Zona este extrem de circulată, fiindcă în apropiere se află instituţii publice precum Direcţia pentru Sport şi Tineret, Direcţia de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Casa de Pensii, Parchetul, Biblioteca Judeţeană Ioan N. Roman, Universitatea Maritimă, Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Colegiul Pedagogic, restaurante şi fast-food-uri.

Meniul variat şi preţurile erau şi ele tentante: la SH Café puteai servi micul dejun, cafele, sucuri naturale, dar şi prăjituri, croissante. La sfârşitul anului trecut, la meciurile Simonei s-au adunat acolo familia, prietenii, dar şi fani ai jucătoarei de tenis din Constanţa. Conform unor apropiaţi ai familiei, tatăl Simonei ar avea de gând să transforme barul într-un hotel boutique de 5 stele, aşa că n-a mai avut răbdare să lase afacerea să meargă încă un sezon. 

Peste 26 de milioane de dolari din tenis

simeon stalpnicul png

Simona Halep (26 de ani), jucătoarea de tenis care în prezent ocupă locul 1 în lume, a câştigat din tenis, până acum, peste 26 de milioane de dolari. O parte din bani i-a investit în imobiliare şi afaceri, toate gestionate de familia ei: două hoteluri în Braşov şi Poiana Braşov şi un bloc de şase etaje, cu apartamente de lux, în nordul staţiunii Mamaia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net