Halep joacă vineri primul meci din 2021. Cine îl va televiza

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la antrenament pe terenul din AdelaideFOTO: Instagram
Simona Halep, la antrenament pe terenul din AdelaideFOTO: Instagram

Așteptarea s-a încheiat. Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, va reveni vineri pe teren după trei luni. Prima adversară va fi liderul mondial, Ashleigh Barty, într-o partidă demonstrativă. Meciul va fi în direct la Eurosport 1.

Partida dintre Halep și Barty încheie programul unei zile de gala din cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide. Este, dacă vreți, o celebrare a ieșirii din carantina de 14 zile, dar și un fel de mulțumire a celor mai buni jucători și jucătoare din lume pentru că au scăpat de carantinarea extrem de criticată de la Melbourne. Meciul jucătoarei noastre va începe în jurul orei 11.30, ora României, și va fi transmis în direct la Eurosport 1. Sâmbătă, Simona și staff-ul ei vor zbura spre Melbourne, acolo unde ea va participa, săptămâna viitoare, la unul dintre cele două turnee WTA 500 organizate înaintea Australian Open. Competiția de Grand Slam va începe la 8 februarie.

În afara startului sezonului, jucătoarea noastră mai are un motiv de bucurie: a devenit prima jucătoare activă care este de 7 ani consecutiv în Top 10 mondial. A intrat în grupul select al tenismenelor la 27 ianuarie 2014 și nu a mai ieșit de atunci. Au trecut 346 de săptămâni, ceea ce denotă o mare constanță și valoare, dar o duce pe locul 8 în clasamentul all-time între jucătoarele care au reușit acest lucru. Lider este Martina Navratilova, care a atins fix 1.000 de săptămâni consecutive în Top 10! Ea e urmată de Chris Evert, cu 746 de săptămâni, și de Steffi Graf, cu 625.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net