Halep, la momentul adevărului

Ultima actualizare:

    Simona Halep,  la antrenament  în SUAFOTO: Indian Wells
Simona Halep, la antrenament în SUAFOTO: Indian Wells

A venit momentul adevărului pentru Simona Halep. După o pauză de aproape o lună, românca va reveni săptămâna aceasta în competiţii. Ea şi-a aflat deja posibilele adversare de la Indian Wells.

Rămasă oarecum miraculos pe locul 4 în clasamentul mondial, deşi nu a câştigat decât două meciuri în primele două luni ale sezonului, Simona Halep va da un adevărat test de rezistenţă în SUA. Desemnată cap de serie numărul 4 la Indian Wells, ea are primul tur liber, astfel că va debuta în competiţia americană abia vineri sau sâmbătă. Prima ei adversară va fi desemnată după disputarea meciului dintre Alison Riske (SUA, 39 WTA) şi Donna Vekic (Croaţia, 86 WTA).

Aceasta înseamnă că Simona are câteva zile suplimentare pentru antrenamente, primele după o lună şi jumătate pe care le face sub îndrumarea lui Darren Cahill. „Semne bune după perioada de recuperare”, a scris australianul pe Instagram, dându-ne speranţe într-o prestaţie bună a jucătoarei noastre. Ea este familiarizată cu atmosfera de la Indian Wells, cucerind titlul în 2015, în vreme ce în 2014 a făcut semifinale, iar anul trecut sferturi de finală. Dacă totul merge foarte bine, atunci în sferturile actualei ediţii, Simona va avea o întâlnire directă pentru locul 4 cu slovaca Dominika Cibulkova. Aceasta este principala urmăritoare a jucătoarei noastre în clasamentul mondial.

Tot la Indian Wells mai avem pe tabloul principal alte trei românce. Două dintre ele, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, vor fi chiar adversare în primul tur! Irina Begu, desemnată cap de serie numărul 29, este direct calificată în turul secund, urmând să joace contra învingătoarei din meciul dintre Louisa Chirico şi o jucătoare venită din calificări.

Marți seară, după închiderea ediţiei, au jucat în calificări Patricia Ţig şi Marius Copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net