Simona Halep merge perfect în Qatar şi a trecut fără probleme şi de în optimi. Jucătoarea noastră a învins-o în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3, pe Anastasia Sevastova, şi continuă drumul spre trofeu.


Numărul 2 mondial a stat pe teren puţin peste o oră şi nu a avut complicaţii decât pe alocuri. Andrei Pavel i-a oferit însă câteva sfaturi utile la jumătatea setului al doilea şi Halep a încheiat autoritar meciul. În sferturi urmează la rând americanca C. C Bellis, o mare surpriză. Jucătoarea în vârstă de 18 ani venită din calificări a eliminat-o în optimi şi pe Karolina Pliskova, număr 5 WTA, şi în minimum de seturi, 7-6, 6-3. Dacă va trece şi de Bellis, Halep va juca în semifinale cu învingătoarea meciului Caroline Garcia - Garbine Muguruza.

Pentru accederea în această fază a competiţiei, Halep are asigurat un cec de 68.125 de dolari americani, dar mai ales 190 de puncte WTA. Acestea din urmă sunt mult mai importante decât banii, întrucât diferenţa faţă de Caroline Wozniacki e mică şi o gafă a danezei o poate readuce pe Halep pe locul 1 în lume.

 
 
Loading...