Halep n-a discutat cu Sevastova şi e în sferturi la Doha. Urmează surpriza Bellis

Ultima actualizare:

    Simonei îi prieşte noul echipament, Nike. Ea continuă lupta în Qatar pentru revenirea pe prima treaptă a clasamentului WTAfoto: AFP
Simonei îi prieşte noul echipament, Nike. Ea continuă lupta în Qatar pentru revenirea pe prima treaptă a clasamentului WTAfoto: AFP

Simona Halep merge perfect în Qatar şi a trecut fără probleme şi de în optimi. Jucătoarea noastră a învins-o în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3, pe Anastasia Sevastova, şi continuă drumul spre trofeu.

Numărul 2 mondial a stat pe teren puţin peste o oră şi nu a avut complicaţii decât pe alocuri. Andrei Pavel i-a oferit însă câteva sfaturi utile la jumătatea setului al doilea şi Halep a încheiat autoritar meciul. În sferturi urmează la rând americanca C. C Bellis, o mare surpriză. Jucătoarea în vârstă de 18 ani venită din calificări a eliminat-o în optimi şi pe Karolina Pliskova, număr 5 WTA, şi în minimum de seturi, 7-6, 6-3. Dacă va trece şi de Bellis, Halep va juca în semifinale cu învingătoarea meciului Caroline Garcia - Garbine Muguruza.

Pentru accederea în această fază a competiţiei, Halep are asigurat un cec de 68.125 de dolari americani, dar mai ales 190 de puncte WTA. Acestea din urmă sunt mult mai importante decât banii, întrucât diferenţa faţă de Caroline Wozniacki e mică şi o gafă a danezei o poate readuce pe Halep pe locul 1 în lume.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net