Halep: "N-a fost rău pentru primul meci pe hard!"

Ultima actualizare:

    Simona pare decisă să devină numărul 1 mondial în cel mai scurt timp posibilFoto: Getty
Simona pare decisă să devină numărul 1 mondial în cel mai scurt timp posibilFoto: Getty

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens în primul tur al turneului de la Washington, scor 7-6, 6-0, iar românca s-a declarat mulţumită de prmia ei partidă pe suprafaţă rapidă după Wimbledon.

Numărul 2 mondial în clasamentul WTA a spus că nici primul set câştigat la tie-break n-a fost aşa de rău, doar că a ratat multe mingi şi de aceea s-a prelungit. "Pot spune că a fost un prim set foarte dificil. Am ratat multe mingi, iar adversara mea a reuşit câteva puncte extraordinare, dar a şi greşit. Am avut multe şanse de break. Chiar dacă a fost 7-6, am avut câteva şanse, dar nu le-am putut fructifica. Consider că a fost un meci bun. Pentru primul tur şi primul meci pe hard nu a fost atât de rău. Am jucat bine, am mai şi greşit, dar nu am putut avea ritmul obişnuit de la început. Setul secund a fost mult mai bun şi mă simt mai bine acum. Nu pot spune acum că trebuie să ajustez ceva la jocul meu, nu este uşor să faci aşa ceva de la zi la zi, dar este foarte important că am câştigat şi că setul secund a fost mult mai bun, am putut simţi ritmul mai bine. Aşa că în meciul următor trebuie să fiu doar puţin mai agresivă, acum am stat prea departe, în spatele terenului. Încerc să rămân cât mai aproape de linie şi să închei punctele", a declarat românca după meciul cu Stephens.

Halep a vorbti frumos şi despre antrenorul ei, Darren Cahill, care a trezit-o din nou la timp în meciul cu Stephens. "Da, tot timpul când vine la bancă joc bine apoi, aşa că-i mulţumesc! Am vorbit puţin despre ce trebuie să fac la retur, mi-a spus câte ceva despre serviciu. Nu am servit cel mai bine, dar am reuşit apoi să joc bine. M-a ajutat spunându-mi că jocul este în favoarea mea să câştig. Şi înainte de meci mi-a dat câteva sfaturi tactice, aşa că totul a mers bine şi am făcut ce mi-a spus", a spus Simona.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net