Halep, obligată să câştige joi

Ultima actualizare:

    Simona a fost învinsă de Kerber, dar are şanse de calificare în semifinalele Turneului Campioanelor
Simona a fost învinsă de Kerber, dar are şanse de calificare în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep tinde să dezvolte un adevărat complex faţă de Angelique Kerber. Românca a pierdut a patra partidă împotriva nemţoaicei în acest an. În ciuda înfrângerii, Simona are şanse de calificare în semifinale.

Simona Halep a început cu gânduri mari meciul de marți contra liderului mondial. Din păcate, Angelique Kerber a demonstrat că nu degeaba a cucerit două titluri de Grand Slam în acest an, obţinând a patra victorie din tot atâtea meciuri disputate în faţa Simonei. De data aceasta, nemţoaica s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2, dovedind claritate în joc exact în momentele cele mai importante. 

În cel de-al doilea meci din Grupa Roşie, tot ieri, Madison Keys a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4, pe slovaca Dominika Cibulkova. Acest rezultat face ca toate cele patru jucătoare să păstreze şanse de calificare în semifinale. Calculele indică faptul că o victorie cu 2-0 a Simonei Halep în faţa Dominikăi Cibulkova ar califica-o pe româncă în semifinale indiferent de rezultatul meciului Angelique Kerber – Madison Keys. O înfrângere cu 2-0, de asemenea, ar elimina-o pe jucătoarea noastră din turneu. Meciurile vor avea loc joi după-amiază, ordinea lor urmând a fi anunţată azi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net