Simona Halep, printre staruri

Ultima actualizare:

    Halep a fost alături de Ion Ţiriac la RomaFoto: Instagram
Halep a fost alături de Ion Ţiriac la RomaFoto: Instagram

Simona Halep a profitat de timpul liber apărut în programul ei după eliminarea din primul tur al US Open pentru a participa la o reuniune selectă, la Roma. Ea s-a numărat printre invitaţii de top ai unuia dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Europa: Celebrity Fight Night.

Săptămâna trecută, Simona Halep a participat, la invitaţia omului de afaceri Ion Ţiriac, cel care este sfătuitorul din umbră al jucătoarei noastre, la cina caritabilă care strânge fonduri pentru studierea bolii parkinson la centrul care poartă numele regretatului boxer Muhammad Ali, cunoscut şi sub numele de Cassius Clay. Acesta a suferit de cumpluita maladie în ultimii 30 de ani de viaţă şi de mult timp, în fiecare an, în întreaga lume, dar la date diferite, se organizează câte o strângere de fonduri la care sunt invitate cele mai cunoscute personalităţi ale momentului. Astfel, la cina organizată în palatul Colonna, din Roma, Simona Halep le-a putut cunoaşte, printre altele, pe cunoscutele actriţe Sharon Stone sau Susan Sarandon, sau pe celebrii artişti Jose Carreras şi Andrea Bocelli, aceştia susţinând şi recitaluri extraordinare.


    Carreras şi Bocelli au avut recitaluriFoto: Instagram
Carreras şi Bocelli au avut recitaluriFoto: Instagram


    Şi Susan Sarandon a fost invitată
Şi Susan Sarandon a fost invitată

După această experienţă unică, Simona Halep a revenit în ţară pentru a relua antrenamentele. Ea va mai juca la două turnee înaintea Turneului Campioanelor de la Singapore, acolo unde s-a calificat matematic pentru a patra oară consecutiv. Până atunci, o vom mai putea vedea la lucru la Wuhan (22-30 septembrie) şi la Beijing (1-8 octombrie).

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net