Halep s-a calificat chinuit în turul 2 la Miami. 3-6, 6-3, 7-5 cu Dodin

Ultima actualizare:

    Numărul 1 mondial a stat pe teren peste două ore cu numărul 98 WTA și peste ea vine în manșa următoare RadwanskaFoto: GettyImages
Numărul 1 mondial a stat pe teren peste două ore cu numărul 98 WTA și peste ea vine în manșa următoare RadwanskaFoto: GettyImages

Simona Halep a acuzat din nou probleme fizice și a jucat neconvingător în turul al doilea al turneului din Florida. Franțuzoaica abia intrată în Top 100 WTA i-a pus mari probleme și a fost la un pas să furnizeze surpriza.

Numărul 1 mondial a început prost partida și a pierdut cu 6-3 primul set. S-a concentrat mai bine în al doilea și a egalat la seturi după tot un 6-3, dar de această dată de partea ei. Decisivul a fost un calvar și s-a terminat în prelungiri, din fericire cu victoria Simonei, scor 7-5. Halep începe astfel cum nu se poate mai prost turneul, cu peste două ore state pe teren cu o jucătoare pe care ar fi trebuit s-o expedieze în jumătate din acest timp. Mai grav este însă faptul că românca nu arată prea bine și în turul trei, diseară, îi va ieși în cale poloneza Agnieska Radwanska, o jucătoare care cu siguranță n-o va ierta dacă va arăta aceeași dispoziție de joc. 

Mai bine s-a descurcat parcă Monica Niculescu, cea care a fost nevoită să joace calificări la Miami, dar care a ajuns tot până în turul trei. La aceeași oră cu Simona, dar pe alt teren, olteanca a câștigat în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, meciul cu slovaca Magdalena Rybarikova, iar în manșa următoare o va înfrunta pe învingătoarea jocului Tomljanovic - Stephens.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net