Halep:” Suntem în discuții cu mai multe companii de îmbrăcăminte sportivă”

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, a precizat, într-o postare pe Facebook, că reprezentanţii săi discută cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic şi că deocamdată nu este nimic semnat.

Halep s-a despărţit de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit unor surse, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

“Dragi prieteni, în ceea ce priveste noul partener tehnic, de îmbracaminte, doresc să vă anunţ că nu e nimic semnat deocamdată şi că managementul meu este încă în discuţii cu mai multe companii iar în momentul în care se va concretiza ceva vă asigur că veţi fi primii care veţi afla. Partea de outfit este foarte importantă pentru mine şi pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile. Vă mulţumesc”, a scris Halep.

Simona Halep se află la Melbourne pentru Australian Open. În primul tur al competiţiei, ea o va întâlni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net