Halep, umilită de spanioli! "Se îmbracă cu chinezării luate de pe internet"

Ultima actualizare:

    Meciul dintre Halep și Wozniacki a durat aproape 3 oreFoto Guliver Gettyimages
Meciul dintre Halep și Wozniacki a durat aproape 3 oreFoto Guliver Gettyimages

Performanţa Simonei Halep la Australian Open, unde mâine va juca finala în faţa danezei Caroline Wozniacki, a fost apreciată de mulţi, dar nu şi de iberici. Aceştia le-ar fi dorit probabil acolo pe compatrioatele lor, Garbine Muguruza şi Carla Suarez Navarro, dar n-a fost să fie şi nu-şi pot vedea de treabă.

Niciuna n-a rezistat până aici şi spaniolii, invidioşi că trebuie să se uite la Halep vs. Wozniacki şi să scrie totuşi despre această întâlnire, au ales să facă mişto. Cei mai nesimţiţi au fost cei de la El Pais, care au ţinut s-o ironizeze pe româncă pentru faptul că joacă într-un echipament nebrenduit, cumpărat de pe internet, asta după ce i-a expirat contractul cu Adidas şi nu a semnat deocamdată cu alt sponsor. Mai urât s-a văzut însă remarca cu privire la locul 1 ocupat de Halep în fruntea clasamentului WTA, şi acela contestat de spanioli. 

Jucătoarea din România, care va disputa finala cu Wozniacki, poartă o rochie cumpărată de pe un site chinezesc, deoarece și-a încheiat contractul cu fostul sponsor. Deși nu a câștigat niciodată un Grand Slam și are 27 de ani, Simona Halep este în prezent cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Sau, cel puțin, asta spune clasamentul în momentul de față.

Totul pare să fie în ordine, cu excepția rochiei pe care o poartă Halep. Este normal ca numărul 1 mondial din tenis sau orice alt sport să se îmbrace de pe internet pentru că nu poate încheia un contract de sponsorizare? Chiar trebuie să cumpere de pe internet? Este cazul lui Halep. La sfârșitul anului trecut, contractul pe care în avea de patru ani cu Adidas a expirat. Jucătoarea a primit aproximativ 800.000 de euro pe an de la sponsor, dar a respins oferta de reînnoire, deoarece a cerut mai mulți bani. Nu a mai existat niciun acord, astfel că Halep nu are sponsor. Confruntată cu această situație, în timp ce juca în turneul de acum trei săptămâni de la Shenzhen (China), a găsit un site web care confecționa haine. Și a ales să-și facă o rochie de culoare roșie, a câștigat primul ei trofeu din 2018 și în cele din urmă a optat să-l folosească și la Melbourne. Nu are logo sau altceva. Halep nu se grăbește", au scris jurnaliştii de la El Pais.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net