Ilie Năstase, despre reuşita lui Halep: "Azi a fost finala"

Ultima actualizare:

    Ilie NăstaseFoto: Getty
Ilie NăstaseFoto: Getty

După calificarea Simonei Halep în finală la Roland Garros, fostul tenismen, Ilie Năstase, și-a exprimat opinia cu privire la meciul Simonei cu Karolina Pliskova. Fostul campion mondial este mulțumit de româncă și vede cu optimism marea finală.

”Am spus şi după calificarea în semifinale că Pliskova e cea mai periculoasă sportivă care a mai rămas în turneu şi am avut dreptate pentru că meciul a fost foarte greu. În setul al doilea, Plsikova a început să servească mai bine, a băgat şi câţiva aşi, dar ea nu e obişnuită să joace pe zgură. A început apoi să fie agresivă, iar când joci aşa apar şi multe greşeli, cum s-a văzut în decisiv. Nu o critic pe Simona, a jucat bine. Acum joacă cu încredere, asta e partea importantă. Primul set a fost mai lejer, dar Pliskova a revenit în setul doi, când Simona n-a mai putut face nimic. Eu zic că azi a fost finala”, a declarat Năstase la Digi Sport, citat de News.ro.

Fostul tenismen și-a exprimat părerea și cu privire la adversara Simonei din finală, Ostapenko: "Pe Ostapenko am văzut-o doar în ultimul set, dar cred că şi ea e o jucătoare periculoasă. Nu a fost prea mult în circuit, nu am văzut-o. A jucat şi bine, dar au pierdut unele capi de serie înainte să joace cu ea. (...) Simona acum e într-o situaţie în care dacă câştigă Roland Garros-ul e şi numărul unu. Dacă nu era situaţia asta, era important să câştige Roland Garros-ul.  Dacă câştigi un Grand Slam îl vrei şi pe al doilea. Şi după aia îl vrei şi pe al treilea".

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o pe Karolina Pliskova cu scorul  6-4, 3-6, 6-3 și a ajuns astfel, pentru a doua oară, în finala French Open. În 2014 a ratat victoria în fața rusoaicei Maria Șarapova, dar anul acesta, Halep este determinată să câștige.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net