Ilie Năstase o jignește din nou pe Serena Williams! «Arată bine... îmbrăcată»

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase este audiat de poliţiştiFoto: Getty
Ilie Năstase este audiat de poliţiştiFoto: Getty

Ilie Năstase s-a mai aflat și anul trecut în conflict cu faimoasa tenismenă, însă se pare că nu s-a dezmințit! Acesta a comentat recent pe seama greutății Serenei, care a acumulat kilogramele în plus, după sarcină.

Ilie Năstase a atacat-o din nou pe Serena Williams, comentând despre imaginea tenismenei. Năstase a sugerat că Serena nu ar fi pregătită pentru Roland Garros, deoarece nu ar avea timp să slăbească până la data competiției. Nu e prima oară când Serena Williams a avut parte de asemenea comentarii. Ion Țiriac îi împărtășește părerile fostului său coleg de breaslă. După ce i-a fost adus la cunoștință faptul că Serena Williams a atras toate privirile la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, Ilie a lăsat de înțeles că nu este în asentimentul celor care apreciază forma fizică a celebrei jucătoare de tenis. „Nu ştiu dacă joacă Serena. Se cam retrage. Zicea domnul Ţiriac ceva că e cam grasă. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garrros. E treabă de timp. E greu să revină. Dacă nu câştigi, pierzi încrederea. Arăta bine îmbrăcată", a explicat Năstase, sugerând că nici măcar apariția Serenei la nunta regală nu poate ascunde faptul că vedeta a acumulat câteva kilograme în plus. 


    Serena Williams, alături de partenerul său, Alexis Ohanian, la nunta regală dintre Harry și Meghan Foto: Getty
Serena Williams, alături de partenerul său, Alexis Ohanian, la nunta regală dintre Harry și Meghan Foto: Getty

Serena a avut o divergență și cu Ion Țiriac, pe seama aceluiași gen de afirmații 

De asemenea, afirmația lui Țiriac cu privire la greutatea tenismenei a deranjat-o pe aceasta, iscând un mic scandal între cei doi. Fostul tenismen și actualul om de afaceri Ion Țiriac a declarat recent că Serena nu se încadrează în standardele sale personale, în ceea ce privește imaginea unei jucătoare de tenis. „Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”,a susținut acesta, spre nemuțumirea jucătoarei. Insultele omului de afaceri au ajuns repede la urechile Serenei, care a declarat pentru publicația New York Times că va încerca să discute personal cu el. „Voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant", a fost replica acidă a Serenei. 

Deși Serena Williams este considerată ca fiind una dintre cele mai bune jucătoare din istorie, aceasta nu a reușit să participe la turneul de la Madrid, deoarece avea nevoie de o perioadă de antrenamente, pentru a reveni în circuit, așa cum au anuțat organizatorii evenimentului. 


    Serena a arătat spectaculos la ceremonia dintre Prințul Harry și Meghan Markle, întorcând toate privirile Foto: Getty
Serena a arătat spectaculos la ceremonia dintre Prințul Harry și Meghan Markle, întorcând toate privirile Foto: Getty

Serena i-a răspuns dur lui Ilie, anul trecut, prin intermediul rețelelor de socializare 

În urma insultelor la adresa greutății Serenei, jucătoarea a publicat, anul trecut, un mesaj dur pe Instagram, la adresa lui Ilie Năstase. „Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a răbufnit Serena, la momentul respectiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net