Imagine de basm de la nunta Serenei Williams! Ce rochie de mireasă fabuloasă a purtat

Ultima actualizare:

    Serena Williams a purtat o rochie de mireasă impresionantăFoto: Getty
Serena Williams a purtat o rochie de mireasă impresionantăFoto: Getty

Din cauza discreției totale pe care Serena Williams a cerut-o la cel mai frumos moment din viața sa, o lume întreagă s-a întrebat cum a arătat rochia de mireasă a celebrei jucătoare de tenis. Revista Vogue a satisfăcut această curiozitate și a publicat o fotografie din cadrul evenimentului.

Jurnaliștii revistei Vogue au avut exclusivitate pentru fotografiile realizate în cadrul nunții Serenei Williams, iar pe pagina oficială de Twitter a revistei a fost publicată o imagine cu Serena și proaspătul său soț, Alexis Ohanian.

Nunta a fost considerată evenimentul anului și a căpătat adevărate proporții mondene, participând 250 de invitați, printre care numeroase celebrități din lumea modei, actoriei, muzicii și sportului.

Nunta a costat peste un milion de dolari, dar banii n-au fost o problemă pentru jucătoarea campioană și pentru cofondatorul rețelei de socializare Reddit, care și-au dorit o tematică vestimentară din basmul „Frumoasa și Bestia”. Printre cele mai celebre figuri s-au numărat Kim Kardashian, Beyoncé, Ciara și Eva Longoria, iar dintre „colegele” jucătoare de tenis, Caroline Wozniacki, care a venit însoțită de logodnicul ei, baschetbalistul David Lee.

They tied the knot! Here's your first look at @serenawilliams and @alexisohanian's fairytale celebration: https://t.co/WVMWLImpBC pic.twitter.com/Rd2FsbaSQ6— Vogue Magazine (@voguemagazine) 18 noiembrie 2017

They tied the knot! Here's your first look at @serenawilliams and @alexisohanian's fairytale celebration: https://t.co/WVMWLImpBC pic.twitter.com/Rd2FsbaSQ6

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net