Imagini emoționante: Gael Monfils a plâns la conferința de presă - VIDEO

Ultima actualizare:

    Gael Monfils a plâns la conferința de presă de la Australian Open
Gael Monfils a plâns la conferința de presă de la Australian Open

Francezul Gael Monfils a fost eliminat în primul tur la Australian Open, iar la conferința de presă a izbucnit în plâns.

În primul tur de la Australian Open 2021, Gael Monfils a fost învins cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, 3-6, 6-3 de finlandezul Emil Ruusuvuori. Cum aceasta a fost a șaptea înfrângere la rând pentru francez, acesta nu a mai rezistat la conferința de presă și a izbucnit în plâns.

„Aș vrea să ies din acest coșmar, dar nu pot. Cer puțină milă. Am pierdut. Am pierdut foarte mult și mă doare. Mă antrenez ca un măcelar și nu merge… Aș vrea să mă ridic și să spun că acest coșmar s-a încheiat! Dar sunt într-un coșmar și nu știu când se va termina. Mama mea îmi va spune că trebuie să mă antrenez în continuare și că totul se va schimba”, a spus Monfils, printre lacrimi, la conferința de presă.

În vârstă de 34 de ani și ocupant al locului 11 ATP, Monfils a câștigat ultima partidă anul trecut, la 27 februarie, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, când l-a învins cu 6-3, 6-3 pe compatriotul său Richard Gasquet. Apoi, a fost eliminat în semifinale de Djokovic, iar de acolo a început declinul care pare fără oprire.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net