Irina Begu, nou record al carierei la dublu

Ultima actualizare:

    Irina BeguFOTO: Guliver/ GettyImage
Irina BeguFOTO: Guliver/ GettyImage

Prin calificarea în optimile de dublu la Australian Open, Irina va urca pe locul 26 în lume.

Irina Begu este una dintre cele mai în formă jucătoare de dublu ale momentului. Ea şi Monica Niculescu s-au calificat în optimile acestei probe de la Australian Open, iar acest lucru se va vedea în clasament.

În turul secund, Irina Begu şi Monica Niculescu le-au învins cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5 pe australiencele Jessica Moore şi Ellen Perez. Cap de serie numărul 10, fetele noastre vor juca în continuare cu învingătoarele meciului dintre perechile Nadiya Kichenok/ Anastasia Rodionova şi Kristyna Pliskova/ Donna Vekic.

Campioană la Shenzhen, alături de Simona Halep, în prima săptămână a sezonului, Irina este una dintre cele mai valoroase jucătoare de dublu ale momentului, iar acest lucru se vede şi în saltul făcut în clasamentul de specialitate. După ce, anul trecut, ieşise din prima sută mondială, deoarece nu mai juca şi în această probă, acum a adunat puncte după puncte şi a reuşit să-şi stabilească deja un nou maxim al carieri. În clasamentul virtual ea ocupă deja locul 27, dar cursa spre Top 20 continuă, pentru că fetele noastre au şanse reale de a ajunge măcar în sferturile de finală. Cel mai bun loc ocupat de Begu la dublu era 30. În ceea ce o priveşte pe Niculescu, aceasta se află la primul turneu de dublu anul acesta. Ea ocupă locul 20 în ierarhia virtuală, având maximum carierei poziţia a 15-a.

Tot ieri, Raluca Olaru şi Olga Savchuk au fost eliminate în turul secund, fiind învinse cu 6-2, 6-2 de favoritele 4, Lucie Safarova şi Barbora Strycova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net