Ambele jucătoare românce din primul tur al turneului de la Roma vor juca marți. E vorba de Irina Begu și de Mihaela Buzărnescu .


Irina Begu, venită din calificări, va evolua, marţi, de la ora 12.00, împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, locul 21 WTA. Partida va fi televizată în direct pe Digi Sport 2.

Mihaela Buzărnescu va evolua în primul tur contra letonei Jelena Ostapenko. Partida este a treia pe terenul 1, după un meci de simplu feminin, care începe tot la 12.00, şi altul de simplu masculin, deci va începe în jurul orei 15.30 – 16.00.

Avem și doi români care vor juca marți la dublu. Este vorba de Raluca Olaru, care împreună cu croata Darija Jurak va juca împotriva taiwanezelor Hao-Ching Chan şi Latisha Chan, și de Horia Tecău. Acesta va juca împreună cu coechipierul său tradițional, olandezul Jean-Julien Rojer, iar adversarii sunt deja și ei tradiționali; gemenii americani Bob şi Mike Bryan. Horia și partenerul său i-au învins pe frați săptămâna trecută, în primul tur al turneului de la Madrid, pe care l-au și câștigat.

 
 
Loading...