În prima zi a turneului de la Palermo vor evolua și două jucătoare din România. Irina Begu (81 WTA) și Sorana Cîrstea (75 WTA) vor intra pe teren după ora 17.00. Tot astăzi, în ultimul tur al calificărilor, evoluează și Laura Paar.


Finalistă a demonstrativului de la Cluj, acum circa o lună, Irina Begu o va înfrunta pe nemțoaica Laura Siegemund (65 WTA). Confruntarea se va desfășura pe terenul 6. Tot în această seară, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe italianca Sara Errani (169 WTA), beneficiară a unui wild card. Partida se va disputa pe Arena Centrală, după meciul Arantxa Rus (Olanda / 70 WTA) - Donna Vekici (Croaţia / 24 WTA şi cap de serie numărul 6), care începe la ora 17.00.
A treia reprezentantă a țării noastre la simplu, Patricia Maria Ţig (85 WTA) va juca mâine (marţi, 4 august), în primul tur, cu estona Anett Kontaveit (22 WTA şi cap de serie numărul 4).
Tot astăzi, dar în ultimul tur al calificărilor, va evolua și Laura Ioana Paar. Aflată pe locul 204 WTA, ea va juca cu rusoaica Liudmila Samsonova (117 WTA). Meciul este programat pe terenul 12, după confruntarea Aliaksandra Sasnovici (Belarus / 119 WTA) - Lara Arruabarrena (Spania / 149 WTA), contând tot pentru calificări.
La dublu, perechea Elena Bogdan / Reka-Luca Jani (Ungaria) va întâlni pe Ulrikke Eikeri (Norvegia) / Elixane Lechemia (Franţa) în al patrulea meci, ultimul, de pe terenul cu numărul 2. 
Palermo Ladies Open este un turneu de categorie WTA International și prin el se reia circuitul mondial întrerupt în martie, din cauza pandemiei de COVID-19.

 
 
Loading...