Kvitova, atacată cu un cuţit şi rănită, în propria locuinţă

Ultima actualizare:

    Petra Kvitova este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale lumiiFoto: Reuters
Petra Kvitova este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale lumiiFoto: Reuters

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, azi dimineaţă, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit, ea fiind sub tratament medical acasă.

"A fost atacată în apartamentul ei şi este în grija medicilor, dar rănile nu îi pun în pericol viaţa", a declarat un purtător de cuvânt al sportivei, care spune că ar fi fost vorba de un jaf.

Atacatorul a rănit-o cu un cuţit pe Kvitova la mâna stângă (jucătoarea este stângace). Incidentul a avut loc la Prostejov, un oraş din estul Cehiei.

"Am fost atacată în apartamentul meu de un individ cu un cuţit. Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mână. Sunt zdruncinată, dar norocoasă că sunt în viaţă. Rana este severă şi trebuie să consult medici, dar ştiţi că sunt puternică şi voi lupta cu asta", a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Twitter.

"Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru susţinere. Nu a fost plăcut ce mi s-a întâmplat, dar s-a terminat. Acum, medicii trebuie să vadă ce este cu mâna mea. Am încredere în ei cred că o să meargă bine, am parte de cel mai bun tratament. Răul este în spatele meu. Nu vă faceţi griji în privinţa mea", a declarat Kvitova, pe contul de Facebook al echipei de Cupa Federaţiei a Cehiei.

Kvitova, locul 11 WTA, ar urma să înceapă sezonul 2017 la turneul de la Sydney. Ea s-a retras din echipa Cehiei pentru Cupa Hopman, din cauza unei accidentări la picior.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net