La ce oră se joacă Mihaela Buzărnescu - Petra Kvitova, din semifinalele de la Birmingham

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu are un sezon foarte bun pe iarbăFoto: GettyImages
Mihaela Buzărnescu are un sezon foarte bun pe iarbăFoto: GettyImages

A fost stabilită ora meciului de sâmbătă Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, din semifinalele turneului WTA Birmingham 2018.

Mihaela Buzărnescu, eroina sferturilor de finală de la Birmingham 2018, când a învins-o pe a cincea jucătoare a lumii, Elina Svitolina (scor 6-3, 6-2), va reveni pe teren sâmbătă. Organizatorii au stabilit ora meciului Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, din semifinalele turneului WTA Birmingham 2018, iar acesta va fi al doilea al zilei. Cum prima semifinală, Barbora Strykova – Magdalena Rybarikova, începe la ora 13.30, ora României, meciul dintre Mihaela și Kvitova va avea ca oră de start cel mai devreme ora 15.30.

A fost stabilită ora meciului Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova. Cine televizează partida

Așa cum probabil deja ne-a intrat în sânge când e vorba de tenis feminin, și semifinala Mihaelei va fi televizată pe Digi Sport. Ei au decis ca această partidă să fie transmisă chiar pe DigiSport 1, așa că nu ne rămâne decât să-i ținem pumnii jucătoarei noastre.

A fost stabilită ora meciului Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova. E a doua partidă dintre ele

Este pentru a doua oară în acest an în care avem parte de o partidă Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova. Prima a avut loc în urmă cu aproape două luni, în finala turneului WTA Praga 2018, atunci când Mihaela a luptat de la egal la egal cu cehoaica, reușind să câștige primul set. Din păcate, a pierdut finala, dar prestația ei a fost una deosebită. Scor final: 4-6, 6-2, 6-3 pentru Petra Kvitova care a cucerit titlul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net