Maria Sharapova a luat o decizie șocantă după înfrângerile din ultima perioadă

Ultima actualizare:

    Maria Sharapova s-a despartit de antrenor dupa patru aniFoto: GettyImages
Maria Sharapova s-a despartit de antrenor dupa patru aniFoto: GettyImages

Rusoaica Maria Sharapova nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce a fost învinsă la ultimele două turnee în primul tur. Așa că a luat o decizie radicală: a renunțat la antrenorul cu care a lucrat în ultimii patru ani.

Maria Sharapova a decis să nu mai continue colaborarea cu antrenorul olandez Sven Groeneveld după mai bine de patru ani. E adevărat că un an și jumătate din această colaborare a fost doar pe hârtie, căci rusoaica a fost suspendată, dar chiar și așa, e vorba de o legătură de lungă durată.

“După patru ani de colaborare împreună, provocatori şi de succes, vreau să-i mulţumesc lui Sven pentru loialitatea sa incredibilă, munca etică şi, cel mai important, pentru prietenia pe care am format-o, ce va merge dincolo de un parteneriat de lucru. Deşi am decis de comun acord ca drumurile noastre să se despartă, am fost incredibil de norocoasă să am un lider de echipă ca el în ultimii patru ani“, a declarat fostul număr 1 WTA, într-un comunicat postat pe propriul site.

“Maria este una dintre cele mai harnice şi profesioniste jucătoare cu care am lucrat vreodată. Puterea şi spritul ei de luptă vor continua să reprezinte o forţă de luat în considerare şi am cel mai profund respect pentru ea, ca jucătoare şi ca persoană”, a afirmat, la rândul lui, Groeneveld.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net