Fostul lider WTA Simona Halep a postat un mesaj cu tâlc pe contul personal de Instagram miercuri, în ziua în care urmează să devină doamna Iuruc.


“Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta”, este mesajul sportivei, citat atribuit lui Mark Twain. “O zi frumoasă tuturor”, a mai notat Halep.

Simona Halep a confirmat că se va căsători cu Toni Iuruc la întoarcerea de la New York, după ce și-a încheiat participarea la openul american. Dubla campioană de grand slam a subliniat că este un moment special din viața ei, diferit de victoriile obținute pe terenul de tenis.

”E un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un grand slam, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a spus Simona Halep la revenirea în țară, conform news.ro.

Președintele Iohannis, invitat la cununia civila a Simonei Halep

Simona Halep se va căsători civil cu Toni Iuruc miercuri, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Constanţa, de la ora 16.00. Petrecerea va fi găzduită de un club din Mamaia, fiind aşteptaţi peste 300 de invitaţi. Pe lista invitaţilor se află şi preşedintele Klaus Iohannis.

Invitaţilor li s-ar fi cerut să vină la petrecere fără telefoanele mobile şi fără alte dispozitive de înregistrat.

Nsşul de cununie al cuplului va fi Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde va avea loc petrecerea.

Citește și:

Simona Halep se mărită! Toate detaliile despre cununia de la Constanța. Inclusiv Klaus Iohannis e pe lista invitaților

 
 
Loading...