Mihaela Buzărnescu a câștigat primul meci după 203 zile și 11 înfrângeri

Ultima actualizare:

    Mihaela BuzărnescuFoto: Guliver/ GettyImages
Mihaela BuzărnescuFoto: Guliver/ GettyImages

Perioada de așteptare a primei victorii de după accidentarea suferită la Montreal s-a încheiat pentru Mihaela Buzărnescu. Românca a obținut prima victorie după 203 zile de ”secetă”.

În primul tur al turneului de la Acapulco, Mihaela Buzărnescu a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe australianca Daria Gavrilova. Aceasta a fost prima victorie obținută de jucătoarea noastră în circuitul WTA la simplu din 7 august 2018. Atunci, ea o învingea pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-2, 7-5 în primul tur al turneului de la Montreal. În turul secund al acelei competiții, Mihaela avea să se accidenteze grav la gleznă, în timpul meciului cu Elina Svitolina, iar apoi revenirea nu a fost așa cum spera. Au urmat nu mai puțin de 11 înfrângeri consecutive pentru jucătoarea noastră (4 în 2018 și 7 în 2019), care a căzut pe locul 31 în lume, dar care nu și-a pierdut speranța. Iată că acum a ieșit soarele și pe strada ei și, după exact 203 zile, ceva mai mult de jumătate de an, a reușit să obțină o nouă victorie.

Următoarea adversară a Mihaelei Buzărnescu la turneul WTA de la Acapulco va fi canadianca de origine română, Bianca Andreescu. Aceasta e una dintre senzațiile anului 2019, în care a intrat în premieră în Top 100 (este pe 71 în lume) și jucând și o finală de turneu WTA, la Auckland. De asemenea, a cucerit titlul la Newport Beach, un challenger de 125.000 de dolari. Va fi prima întâlnire dintre cele două, o partidă 90% românească, dacă îi putem spune așa. În primul tur la Acapulco, Bianca a învins-o cu scorul de 6-1, 6-3 pe elvețianca Teichmann.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net